Betöltés...

RIO BEAUTY TOTAL BODY WAXING GYANTÁZÓ KÉSZLET CWAX2

Ár: 24.490 Ft

Sokan tartanak a gyantázástól, de a végleges szőrtelenítő technológiák után a legjobb tartós szőrtelenítő eljárás jelenleg. Ha a megfelelő minőségű gyantával dolgozunk a fájdalmat minimalizálni és a hatékonyságot maximalizálni tudjuk. Ezen feltételeknek a Rio teljes gyantakészlete mind eleget tesz. A készlet lágy és kemény gyantát egyaránt tartalmaz így mindenki számára ideális választás az érzékeny bőrfelületektől kezdve egészen a nagyon vastag, erős szőrszállal ellátott területekig. És mi is az a lágy és kemény gyanta Az alábbiakban megismerkedhet a készlet teljes tartalmával és funkcióival.Borotva helyett a legjobb szőrtelenítés, gyantázás otthon
A Rio Teljes gyantázó készlet ( lágy-kemény gyantát is tartalmaz) Salon kemény gyantát a karok és lábak (alkalmas a férfi hát, láb és mellkas szőrtelenítésére), és a Deluxe lágy gyantát érzékenyebb területek szőrtelenítésére tartalmazza, mint a bikini vonal, intim gyanta, hónaljak vagy arc szőrzet kezelésére. Alkalmas a hollywood és Brazil intim gyantázás elvégzésére is. A gyantázás otthon is elvégezhető a Rio készlet segítségével.
ÍGY MŰKÖDIK A RIO TELJES GYANTÁZÓ KÉSZLET
A kompakt gyantamelegítő egyszerűen használható, könnyen tárolható és gyorsan felmelegszik. Az eltávolítható melegítő kehely segítségével odaviheti a gyantát, ahol kényelmesen tud gyantázni. A továbbfejlesztett formulának köszönhetően a gyantázás otthon soha nem volt könnyebb és hatékonyabb.
A Rio Teljes gyantázó készlet ( lágy-kemény gyantát is tartalmaz) doboz tartalma
1 db melegítő edény (kivehető)
1 db lágy 400ml lágygyanta
3 db kemény gyanta (56g /db)
20 db spatula
100 db gyantacsík
1 db tisztító folyadék (50 ml)
Garancia 2 év

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 91 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "RIO BEAUTY TOTAL BODY WAXING GYANTÁZÓ KÉSZLET CWAX2" című hirdetést látja. (fent)