krt=16 db Leírás Zsírtartalma értékes, mert gazdag forrása a telítetlen zsírsavaknak, főleg linolsav és olajsav található benne. Fontos szerepe lehet a szív- és érrendszeri...
krt=20 db Leírás ÖSSZETEVŐKPisztácia Étkezési só 1% TÁPÉRTÉK 100 g-ban Egy adagban (30 g) Adagonként a referencia beviteli érték %-ában* Energia 2355 kJ 707 kJ 9% 569 kcal 171 kcal...
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban, foszforban és cinkben is gazdag gyümölcs, ennek...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A mandulafa szubtrópusi növény.Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost...
A fenyőmag a fenyőfélék ehető magja. A világon mintegy száz fenyőfaj magja ehető, de csak néhány faj magja elég nagy ahhoz, hogy érdemes legyen betakarítani. A magok fogyaszthatók...
Héjas földimogyoró védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy a földimogyoró nemcsak finom, hanem kiváló mangánforrás is? A mangán részt vesz a normál energiatermelő...
Rendszeres fogyasztása segíti a sav-bázis egyensúly helyreállítását. Telítetlen zsírsav- és ásványianyag tartalma széleskörű pozitív hatással bír egészségünkre.
Jó hír a nassolóknak, hogy létezik olyan rágcsa, ami édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek: ez az almaszirom vagy almachips. Az almát a szervezet...
A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is...