Betöltés...

Canon Powershot SX510 HS+ Táska+mem.kártya. új állapotban!

Ár: 38.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Canon PowerShot SX510 HS
Funkciók egész tárházát kínáló, hordozható kialakítású 30-szoros zoom

Hordozható, miniméretű bridge fényképezőgép 30-szoros zoommal: a PowerShot SX510 HS HS System rendszerrel, Wi-Fi funkcióval és Full HD videofelvétellel érkezik, hogy Ön minden alkalmat egyszerűen megörökíthessen és megoszthasson.

Előnyök

30-szoros optikai zoom, 24 mm-es nagy látószögű objektív különösen kis méretű vázban 60-szoros ZoomPlus
HS System 12,1 megapixeles CMOS-érzékelővel és DIGIC 4 processzorral – így gyenge megvilágítás esetén is remek képeket készíthet
Optikai képstabilizátor Intelligens IS funkcióval az éles fényképek és bemozdulásmentes videók készítéséhez
Wi-Fi az azonnali megosztáshoz* és GPS-címkézés mobilon keresztül
Full HD videók (1080p) sztereó hanggal, videofelvétel gombbal, optikai zoommal és HDMI-vel
PowerShot SX510 HS
Fő funkciók

30-szoros ultrazoom különösen nagy látószöggel 30-szoros ultrazoom különösen nagy látószöggel Kiváló minőségű, 60-szoros zoom tartomány Kiváló minőségű, 60-szoros zoom tartomány Remek felvételek gyenge fényviszonyok között Remek felvételek gyenge fényviszonyok között 12,1 megapixeles CMOS 12,1 megapixeles CMOS Minden helyzetben stabil felvételek Minden helyzetben stabil felvételek Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével Automatikus üzemmód 32 jelenet érzékelésével 7,5 cm-es (3,0 7,5 cm-es (3,0") LCD 1080p videók 1080p videók A téma egyszerű követése a maximális zoommal A téma egyszerű követése a maximális zoommal Ossza meg képeit vezeték nélkül Ossza meg képeit vezeték nélkül Felvételek címkézése okostelefonos GPS-szel Felvételek címkézése okostelefonos GPS-szel Automatikus napi video-összefoglaló Automatikus napi video-összefoglaló Különböző effektusok a még nagyobb kreativitásért Különböző effektusok a még nagyobb kreativitásért Rekesz- és zársebesség-vezérlés Rekesz- és zársebesség-vezérlés Tekintse meg az állóképeket és a videókat tv-n Tekintse meg az állóképeket és a videókat tv-n Energiatakarékosság a több felvételért Energiatakarékosság a több felvételért Nyomtatás fényképezőgépről USB- vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül Nyomtatás fényképezőgépről USB- vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül
Kapcsolódó termékek
Bridge fényképezőgépek
PowerShot és IXUS
EOS digitális tükörreflexes és kompakt rendszerű fényképezőgépek
Termékjellemzők

30-szoros ultrazoom. 24 mm-es nagy látószögű objektív
Kerüljön közelebb és örökítse meg a távoli témák minden részletét az óriási, 30-szoros optikai zoommal, amely a ZoomPlus funkcióval akár 60-szorosra is bővíthető. Foglaljon még több mindent a képbe a 24 mm-es különösen nagy látószögű objektívvel, és készítsen remek csoportképeket és lenyűgöző tájképeket. Az óriási zoom pontosan beleillik a kisméretű bridge stílusú vázba, amely olyan apró, hogy mindig magával viheti, bármerre is jár.

HS System
A HS System rendszer gyenge megvilágításnál is lehetővé tesz

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szekszárd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garanciális
Termékek: Digitális
Márka: Canon
Kategória: Fényképezőgép
Extrák: Táska+memóriakártya, doboz, töltö, új akku.
 
Eddig megtekintették 1150 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon Powershot SX510 HS+ Táska+mem.kártya. új állapotban!" című hirdetést látja. (fent)