Betöltés...

Digitális fényképezőgép azonnali nyomtatással, Instant mini kamera gyerekeknek - rózsaszín

Ár: 21.390 Ft

Digitális fényképezőgép azonnali nyomtatással, Instant mini kamera gyerekeknek - rózsaszín
Minden gyermek imád fényképezni és olyan dolgokat megörökíteni, amin Te esetleg átsiklanál.
Nyiss egy új ablakot a világra, lepd meg szemed fényét ezzel a mini azonnal nyomtató digitális fényképezőgéppel.
A készült fotókat fekete-fehérben nyomtatja ki a gép, amit aztán a mellékelt matricákkal kedve szerint díszíthet ki.
A kamerán egy kis beépített szelfi tükör is található, valamint különböző keretek és filterek közt tudja kiválasztani a számára legideálisabbat.
Az eszköz fényképek készítésén kívül videófelvételek készítésére is alkalmas és beépített akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt usb kábellel tudtok feltölteni, így bárhová, bármikor magaddal vihetitek, hogy megörökítsétek a fontos pillanatokat.
A gépben helyet kapott továbbá több beépített játék is, a fotókat, felvételeket pedig microSD kártyára menti, majd a képeket egy külső eszközre, például számítógépre is áttölthetitek.
A csomagban találsz még egy biztonsági csatlakozóval ellátott nyakba akasztót, 3 db fotó papír tekercset és egy usb töltőkábelt is, valamint kis színes filctollakat, amivel kiszínezheti a kinyomtatott fekete-fehér alkotásait.
Tulajdonságokazonnali nyomtatás funkciófotó + videó módkülönböző filterek, keretek és játékokbeépített szelfitükörszínes LCD kijelző mérete: 5 x 4 cmfényképezőgép mérete: 9 x 9 cmbeépített akkumulátortöltés: USB kábelen keresztül

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Digitális fényképezőgép azonnali nyomtatással, Instant mini kamera gyerekeknek - rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)