Betöltés...

PGYTech P-CB-245 DJI Ronin 4D hátizsák - Fekete

Ár: 143.500 Ft

A hátizsák belsejében található speciális rekeszek segítenek a hely rendszerezésében és a dolgok rendben tartásában a hátizsákban könnyedén elfér a DJI Ronin 4D készlet, az elemek, a kiegészítő lencsék és még sok más.
Ezenkívül a speciális Beetle Camera Blip fogantyú lehetővé teszi a Ronin 4D fő testének stabil rögzítését, kiküszöbölve a szállítás közbeni sérülés veszélyét.
Az elülső szárnyon található kiegészítő zseb különféle apró tárgyak, például kábelek vagy memóriakártyák tárolását teszi lehetővé, a bal vállpánton pedig egy dedikált okostelefon-zseb gondoskodik arról, hogy mindig kéznél legyen.

A PGYTECH hátizsákot úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson a készleten eltöltött hosszú órákon keresztül.
Tökéletesen alkalmazkodik a hát természetes formájához, és a speciális háló használatának köszönhetően hatékony szellőzést biztosít, megelőzve az izzadást.
Az EVA habból készült vállpántok még nagyobb kényelmet garantálnak, a kiegészítő hevederek és a levehető mellkasi heveder pedig egyenletesen osztja el a súlyt, tehermentesítve a gerincét.

Most biztos lehet benne, hogy felszerelése minden helyzetben biztonságban van!
A vízálló PU anyagból készült hátizsák szinte bármilyen körülmények között biztosítja felszerelése védelmét még a heves esőzést is kibírja.
Továbbá a speciálisan megerősített és kopásálló anyag az alján garantálja a hosszan tartó tartósságot még intenzív használat mellett is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "PGYTech P-CB-245 DJI Ronin 4D hátizsák - Fekete" című hirdetést látja. (fent)