Betöltés...

Bushnell PowerView 2.0 PWV1250 12x50 MC Távcső - Fekete

Ár: 48.100 Ft

Az új PowerView 2 alapja egy teljesen fémből készült váz, amelyet még soha nem kínáltak ilyen áron. A teljesen fémből készült váz a legnehezebb körülmények között is biztosítja a strapabírást és a tartósságot, ami azt jelenti, hogy a váz nem reped meg a téli extrém hidegben, és nem alakul el a nyári nagy melegben. Az új fémváz kiküszöböli a műanyag vázzal rendelkező távcsöveknél gyakran előforduló egyenetlen súlyeloszlást is. A többrétegű bevonatú optika a masszív 50 mm-es objektívvel párosulva nagy mennyiségű fényt hoz be, élénk képeket biztosítva az éles, tiszta látási élményért. A frissített ergonómia és a gazdag textúrájú gumipáncél garantálja, hogy mindig biztos fogást biztosít, akár egy kézben is.

A PowerView 2 távcső más Bushnell termékekkel is használható, beleértve a távcsőhámot is.

HOSSZÚ TARTÓSSÁG
Az alumíniumötvözetből készült váz tartósságot biztosít anélkül, hogy felesleges súlyt és tömeget növelne.

MODERN KÜLSŐ DÍSZÍTÉS
A kiváló minőségű, puha tapintású gumi és a szálcsiszolt fém textúrájú felületek klasszikus teljesítményt nyújtanak egy nagyszerű, modern dizájnban.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT ÉS BIZTONSÁGOS KAPÁS
A korszerűsített ergonómia a puha tapintású gumival és a könnyű fogás textúrájával a távcső oldalain és a hídon csökkenti a leejtés esélyét, és magabiztos kézérzetet biztosít... akár egy kézzel is.

NAGY KÉPMINŐSÉG ÉLES FÓKUSSZAL
A többrétegű bevonatú optika hihetetlen mennyiségű fényt vonz a tiszta, élénk képekhez, még gyenge fényviszonyok mellett is. Az ultra-sima fókuszkerék lehetővé teszi, hogy gyorsan fókuszáljon a témára a tökéletes élességállítás érdekében, amikor csak szüksége van rá.

SZERINTÜNK MEGVALÓSÍTÁS
Kompakt, közepes és teljes méretű, 10x-től 20x-ig terjedő tető- vagy porro prizmás változatokkal, amelyek többféle lehetőséget kínálnak kalandozásaihoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Bushnell PowerView 2.0 PWV1250 12x50 MC Távcső - Fekete" című hirdetést látja. (fent)