Betöltés...

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Fényképezőgép + Ez-M1442 Pancake objektív szett - Ezüst

Ár: 415.780 Ft

Ideje valóra váltaniSzabad, sokoldalú, mindig fókuszban: ez az Olympus fényképezőgép úgy megízesít minden napot, ahogy te is. Egy spontán városlátogatás. Egy délutáni kalandtúra. Egy éjszaka a város forgatagában. Magától értetődik: az Olympus E-M10 Mark IV szelfi fényképezőgéped mindenhová veled tarthat. Így minden pillanatot a lehető legteljesebben élhetsz meg – és az irigylésre méltó, csúcsminőségű felvételeidet azonnal meg is oszthatod a világgal!

Az új társad a mindennapokbanMéretben kicsi – de teljesítményben annál nagyobb: a könnyű és kompakt méretű Olympus E-M10 Mark IV fényképezőgép bárhová elkísér. Csak csúsztasd be a táskádba, vagy dobd a válladra – és örökíts meg lenyűgöző felvételeket a nap minden részében! Egy partin, a parkban, vagy akár egyszerűen csak otthon, az ebédlőasztalon!

Lenyűgöző teljesítményA 20M Live MOS szenzor, a processzor, az 5-tengelyes képstabilizátor és az Olympus M.Zuiko objektívek tökéletes összhangjának köszönhetően kivételes minőségű, részletgazdag felvételeket készíthetünk gyenge fényviszonyok esetén – sőt, éjszaka is.

Tűéles fotók - kézből kitartvaViszlát, elmosódott felvételek! Bár a bemozduló kéz mindig kihívást jelent, az Olympus E-M10 Mark IV kompenzálásával a pillanatot úgy örökíthetjük meg, ahogyan azt a saját szemünkkel látjuk. Gyenge fények? Bemozdulás? Teleobjektív? Nem probléma! Az 5-tengelyes képstabilizátor akár 4,5 fényérték-lépésnyi kompenzációra is képes, így a kézből kitartott felvételek mindig tűélesek lehetnek.

Az új szelfikamerád!Örökítsd meg digitálisan történeteidet és kedvenc szelfi képeidet egy mozdulattal – az Olympus E-M10 Mark IV fényképezőgéppel! Hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy kihasználd a szelfi-mód előnyeit? Csak nyisd le az érintőkijelzőt, pózolj és érintsd meg a kijelzőt a fotó elkészítéséhez! Egy másodperces késleltetés biztosítja, hogy az arcod jelenjen meg a képen, ne a kezed.

Téma automatikus beállításTalán nincs is teljesen ugyanolyan jelenet és téma – az SCN üzemmód megszünteti a talányt a beállítások megadásánál a legkülönfélébb témák optimális beállításainak automatikus megadásával – a tájképektől a portréfotókon át a gyertyafény megörökítéséig. Az eredmény: tökéletes felvételek minden helyzetben!

Bonyolult felvételek – egyszerűen megoldva!Használd az AP mód speciális lehetőségeit különféle bonyolult felvételek gondtalan megalkotásához! Forgasd körbe a gépet látképek készítéséhez panoráma módban. Örökítsd meg az autók fényszóróinak fénycsíkjait vagy a csillagjárást Live Composite módban. De játszhatsz a Live Time és Multiple Exposure móddal is egyedi és különleges felvételek készítéséhez!

4K videók – készíts te is!Ne csak egyszerűen átéld a lélegzetelállító kalandokat, hanem örökítsd meg azokat – akár kézből – lélegzetelállító minőségű videókon, az igen tehetséges 4K digitális kamerád segítségével! Az E-M10 Mark IV által a pillanatok és emlékek nagy felbontású filmekkel őrizhetők meg. Ha szükséges, az 5-tengelyes képstabilizátor közbelép: így a felvétel végig éles és kézremegéstől mentes lehet – még mozgás közben rögzített filmek esetében is!

Pssszt! Silent Photo mód!Azokra a pillanatokra, amiket örökre szeretnél megörökíteni – anélkül, hogy megzavarnád azt: ez a Silent Photo felvételi mód. Ez a funkció kikapcsolja a gép hangjait – így már nyugodtan fotózhatunk, megőrizve a békét és a csendet.

Részletek a másodperc törtrésze alatt – sorozatfelvétel-zárTudod, hol történik az akció? Rögzítsd az E-M10 Mark IV sorozatfelvétel-zár funkciójával! A nagysebességű autofókusz biztosítja, hogy ne maradj le egy pillanatról sem. Segítségével másodpercenként akár 15 képet is készíthetünk – egyszeri automatikus élességállítás után.

Továbbfejlesztett arc- és szemprioritás autofókusz-funkcióA legújabb generációs Face Priority és Eye Priority AF felvételkészítés közben felismeri az arcokat és a szemeket – majd az élességet automatikusan ehhez állítja. Így lesznek tökéletes portréfotók – minden egyes alkalommal.

Még nagyobb potenciálA kifinomult bővítési lehetőségek által az E-M10 Mark IV minden felvételt lehetőséggé vált. Beépített Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, USB töltés, OI.Share alkalmazás, Olympus Workspace képszerkesztő program: és ez még csak a kezdet.

Akkumulátor töltés USB-n keresztülLemerült akkumulátor? Töltsd fel egyszerűen az E-M10 Mark IV USB portján keresztül! Power bank, kompatibilis hálózati adapter, vagy számítógép – és máris készen állsz a használatra, egy teljesen feltöltött akkumulátorral. Gyakorlatilag bárhol és bármikor!.

Meglepően sokoldalú vakuBonyolult fényviszonyok esetén egy külső vaku nagyon sok fotós problémát meg tud oldani. A vezeték nélküli, rádióhullámokkal vezérelhető külső vakukkal kompatibilis Olympus E-M10 Mark IV – a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva – lehetővé teszi szinte bármilyen jelenet megfelelő megvilágítását. Extra tömeg és felesleg terjedelem nélkül!

Minden objektív és kiegészítő, amire csak szükséged lehet!A kreatív elképzeléseidet a különféle lenyűgöző M.Zuiko objektívek és kiváló minőségű Olympus kiegészítők segítségével könnyedén valóra válthatod! Olyan sokoldalúságot kínálnak, ami a fotózás új szintjét hozhatja el számodra.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Olympus OM-D E-M10 Mark IV Fényképezőgép + Ez-M1442 Pancake objektív szett - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)