Betöltés...

Kruzzel AC22296 digitális fényképezőgép, rózsaszín-pink

Ár: 9.990 Ft




RÓZSASZÍN FULL HD KAMERA GYERMEKEKNEK + BEÉPÍTETT JÁTÉKOK + SZELFI KAMERA







A KAMERA MULTIFUNKCIÓS - a készülék 6 különböző funkcióval rendelkezik: kamera mód; felvételi mód; fénykép/videógaléria lejátszása; beállítások; játékok és tartalmak letöltése, szelfi kamera.


FULL HD RÖGZÍTÉS – ez a kompakt készülék Full HD felbontásban is tud rögzíteni! Ezenkívül mikrofonnal rendelkezik, amely minden hangot pontosan rögzít.


5 JÁTÉK – hogy gyermeke még élvezetesebbé tegye a készülék használatát, 5 ikonikus játék van a kamerában! Nemzedékek közötti játékok ezek, amelyek nemcsak a legkisebbeknek, hanem szüleiknek is örömet szereznek évek óta.


MONITOR – egy 2 hüvelykes monitor számos alapvető funkcióval van felszerelve, amelyek a professzionális felszerelésekre emlékeztetnek. A menü itt nagyon hasonlónak tűnik, beállíthatja a fénykép méretét, dátumát és még sok mást. A fényképezőgép 1/2/3 perc után automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, ami különösen hasznos a kisebb gyerekek számára, akik nem emlékeznek arra, hogy használat után kikapcsolják a fényképezőgépet. Ez a funkció energiát takarít meg!


MŰSZAKI ADATOK - szín: rózsaszín; életkor: 3+; fotó felbontás: 3MPix; Videó felbontás: 1080P, 720P, VGA; további rátét: cica utánzata; kamera kapacitása kártya nélkül: 50 fénykép; szelfi kamera; MicroUSB kábel hossza: 68 cm; képernyővédő: igen; automatikus kikapcsolás: igen; menü különböző nyelveken: igen; 600 mAh akkumulátor; ABS anyag; töltési idő: 2 óra; folyamatos munkaidő: 2h; szakaszos munkaidő: 4-6h, méretek: 5/10,5/6cm, kamera súlya: 0,057kg; súlya csomagolással: 0,245 kg.







LEÍRÁS:

rózsaszín szín
életkor: 3+
fotó felbontás: 3MPix
Videó felbontás: 1080P, 720P, VGA
további rátét: cica utánzata
Kamera kapacitása kártya nélkül: 50 fénykép
szelfi kamera
memóriakártyára tud rögzíteni
MicroUSB kábel hossza: 68 cm
képernyővédő: igen
automatikus kikapcsolás: igen
menü különböző nyelveken: igen
600 mAh akkumulátor; ABS anyag
töltési idő: 2 óra
folyamatos munkaidő: 2 óra
szakaszos munkaidő: 4-6h
méretek: 5/10,5/6cm
kamera súlya: 0,057 kg
súlya csomagolással: 0,245 kg

Csomag tartalma:

a kamerát
cica rátét
MicroUSB kábel
póráz

2 colos kamera a kicsiknek! 2IN1 – a fotózáson kívül full HD hanggal történő rögzítést is lehetővé tesz! A készülék lehetővé teszi különféle szűrők alkalmazását a fényképekre, például fekete-fehér fotókra, szépiára és a negatív különféle változataira. Lehetőség van sorozatfelvételek készítésére. Ezenkívül sok olyan keret található, amelyek minden kisgyermeknek tetszeni fognak, például játékok, születésnapi léggömbök, mackó méhekkel, felhők és még sok más. Az egyszerű kezelésnek és a kiváló minőségű fényképezésnek és videózásnak köszönhetően gyermeke kreativitását és művészi érzékét fejleszti, ugyanakkor remekül szórakozik.





Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Kruzzel AC22296 digitális fényképezőgép, rózsaszín-pink" című hirdetést látja. (fent)