Betöltés...

Vanguard Veo Select 45 BFM Fotós táska - Fekete

Ár: 65.290 Ft

A VEO SELECT 45BFM egy teljes felszereltségű hátizsák, amely egyedülálló tárolási kombinációs lehetőségeket kínál. Válaszd a teljes elöl nyíló beállítást, és rendezd el a felszerelést a személyes preferenciáid alapján. Alternatív megoldásként az alsó 2/3-at felszereléssel rendezheti be a gyors oldalsó hozzáférés érdekében, és a felső 1/3 rekeszt használhatja a további felszerelés vagy személyes tárgyak külön hozzáféréséhez. Vagy elrendezheti a felszerelést a könnyű felső hozzáférés érdekében, és a teljes hosszúságú oldalsó rekeszt egy kis állvány tárolására használhatja a táskában.
A masszív hátizsák masszív védelmet garantál, és könnyedén megvéd egy DSLR vagy tükör nélküli/CSC/hidrid fényképezőgépet, 4-5 extra objektívet (70-200mm f/2.8-ig), egy vakut és tartozékokat. Emellett sokoldalú lehetősége van arra is, hogy videós felszerelést vagy egy kisebb drónt külön-külön vagy a fényképezőgép felszerelése mellett szállítson. Még egy kis állványt is elhelyezhet a táskán belül -- a felszereléstől és a rendelkezésre álló helytől függően -- vagy külsőleg dokkolhatja az oldalzsebben (amely egyben nagyszerű vizespalack-tartó is).
A stratégiailag elhelyezett belső és külső zsebek minden más lényeges dolgot elrendeznek. Csúsztasson egy táblagépet (legfeljebb 10,5") a hátsó nyitópanelen található védőhüvelybe. A teljes hosszúságú, kétoldalas cipzáras elülső zseb használható notebook, extra tablet vagy kabáthoz való heveder számára. A rejtett hátsó zseb a testhez közel biztosítja az értéktárgyakat, például a pénztárcát vagy az úti okmányokat, ahol a kíváncsi kezek nem érhetik el. A rugalmas elválasztó tökéletes az objektívek extra védelmére, vagy használható egy állvány/monopód lábának párnázására, hogy a helyszínek közötti gyors mozgás során kényelmesen, a váll felett hordozható legyen.
Élvezze a mindent átfogó védelmet a kiváló táskaépítésnek, a masszív anyagoknak és a stabil elválasztóknak köszönhetően. Maradjon szárazon és mindig készenlétben a Vanguard megerősített víz- és karcálló anyagával az alján, valamint a teljes fedettségű esővédő borításunkkal. A VEO SELECT 45BFM szuperkényelmes, ergonomikus légáramoltatású hátlappal és hevederrel rendelkezik. Utazáskor egyszerűen csatlakoztatható a kerekes poggyász fogantyújához, és megkönnyíti a terhet a repülőtereken való átkelés közben. A táska kényelmes fogantyúval is rendelkezik, hogy felakaszthassa egy kampóra, vagy útközben megragadhassa.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo Select 45 BFM Fotós táska - Fekete" című hirdetést látja. (fent)