Betöltés...

KODAK Printomatic Instant Fényképező

Ár: 28.890 Ft



A KODAK Printomatic digitális kamera egy erőteljes 5 MP-es szenzorral és széles látószögű f/2 objektívvel rendelkezik. Azonnal nyomtat 2x3 hüvelykes, ragadós hátú fotópapírra. A nyomatok tartósak, víz-, szakadás- és elkenődésállóak.







A KODAK Printomatic digitális azonnali nyomtató kamera tökéletes megoldás az emlékek azonnali megörökítésére és megosztására. Az 5 MP-es szenzor és a széles látószögű f/2 objektív élénk és részletgazdag képeket készít. A kamera lehetővé teszi az új fényképek készítését, miközben az előző képet nyomtatja, így gyors és szórakoztató használatot biztosít.



A beépített fényérzékelő automatikusan bekapcsolja a vakut alacsony fényviszonyok között, így mindig megfelelő megvilágítást kapnak a képek. A KODAK Zink Photo Paper használatával a kamera tintapatron, toner és film nélküli nyomtatást biztosít, ami praktikus és gazdaságos megoldás.

A sárga színű, kompakt és stílusos kialakításnak köszönhetően a Printomatic könnyedén elfér egy ingzsebben, így bárhová magával viheti. Az optikai kereső és a nyakpánt csatlakozási lehetősége további kényelmet nyújt. A kamera microSD kártyára menti a képeket, USB-kábel nem tartozék.

A KODAK Printomatic egyszerűen használható, így mindenki számára ideális választás, aki gyorsan és könnyedén szeretné megörökíteni és megosztani az emlékeit

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "KODAK Printomatic Instant Fényképező" című hirdetést látja. (fent)