Betöltés...

Polaroid Go Instant fényképezőgép - Fekete

Ár: 53.490 Ft

Rögzítse az életet útközben. A Polaroid Go instant fényképezőgép a leghordozhatóbb, bárhová magaddal vihető kreatív társad. A világ legkisebb instant fényképezőgépe szelfitükörrel, önkioldóval, dupla expozícióval és saját, icipici színes szűrőkkel párosítható. A klasszikus dizájn - csak sokkal kisebb. Kompatibilis a Polaroid Go filmmel, a legkisebb Polaroid instant filmformátummal.Kis film, nagy energia.A Polaroid Go valóban zsebméretű filmje drámai matt-fekete keretben.Pontos, emberbarát vakurendszerA vakurendszert úgy tervezték, hogy mindenkit úgy mutasson, ahogyan valójában kinéz.Dupla expozícióÁlomszerű. Művészi. Két felvétel átfedése egy polaroid fényképen.ÖnkioldóEgy 9 másodperces időzítő a tökéletes szelfi vagy beállítási felvételhez.Kompatibilis a Go szűrőkkelFesse a várost vörösre, kékre és narancssárgára a kizárólag a Polaroid Go fényképezőgéphez készült színszűrőkkel.

Jellemzők:
ÖnkioldóDupla expozícióPontos, emberbarát vakurendszerBelső újratölthető lítium-ion akkumulátorCsuklópánt és USB töltőkábel tartozékKompatibilis a Polaroid Go szűrőkkelPolaroid Go filmmel működikMűszaki adatok:
Akkumulátor: Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor, 750mAh, 3,7V névleges feszültség, 2,7Wh, USB-n keresztül újratölthetőKülső borítás: Polikarbonát + ABS műanyagLencsék: Polikarbonát gyantaZársebesség: 1/250-1mpRekesz: f12 és f52Gyújtótávolság: 51.1mmLátómező: Átlós 65,1°, vízszintes 48,1°, függőleges 49,1 fokMéretek: 105 x 83.9 x 61.5 mm

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Polaroid Go Instant fényképezőgép - Fekete" című hirdetést látja. (fent)