Betöltés...

Vlogging Készlet YouTube, TikTok Videókhoz, Kompatibilis Fotókamerával, Okostelefonnal, Állítható Magasságú 40-140 cm-es Alumínium Tripoddal, Mikrofonnal, LED Lámpával, Állítható Telefon Tart

Ár: 21.449 Ft

Vlogging Készlet YouTube, TikTok Videókhoz, Kompatibilis Fotókamerával, Okostelefonnal, Állítható Magasságú 40-140 cm-es Alumínium Tripoddal, Mikrofonnal, LED Lámpával, Állítható Telefon Tartóval, Bluetooth Távirányítóval, Hordozható, Fekete színben

Állítható kiterjesztés: Ez a három állítható lábszárú állvány 140 cm-ig kinyújtható. Könnyű és gyors a kinyitása.Selfie lámpa: Ez a lámpa különleges hatást kelt a videókban. 49 állítható fényerővel rendelkező LED-del rendelkezik.
Távirányító: Tartozik hozzá egy távirányító. Ezzel a távirányítóval fényképeket és videókat készíthetsz.
Mikrofon: Professzionális mikrofon található benne, amely tiszta hangot rögzít, ha szabadban használod. Ha az telefonod iPhone, akkor egy hangadapterrel kell használni (nem tartozék).
Hordozható tok: A termék színes dobozban van csomagolva, és rendelkezik egy különálló táskával. Minden alkatrész kényelmesen tárolható ebben a táskában.
Ez egy teljes és hordozható készlet, tökéletes az emlékezetes pillanatok rögzítéséhez és minőségi videók készítéséhez. Ezzel a sokoldalú állvánnyal stabil és tiszta képeket és videókat készíthetsz, megfelelő megvilágítással és magas minőségű hanggal. Legyen szó tartalomkészítésről, videóblogolásról vagy egyszerűen csak fotózási és videózási képességeid fejlesztéséről, ez a termék a megfelelő választás számodra.
Fedezd fel a teljes szabadságot a magas minőségű videókészítés terén ezzel a teljes Vlogging készlettel, amelyet kifejezetten a YouTube és a TikTok rajongói számára terveztek. Legyen szó fényképezőgépről vagy okostelefonról, ez a készlet minden szükséges tartozékot biztosít a videóid javításához és még vonzóbbá tételükhöz.Az alumíniumból készült állvány magassága állítható, lehetővé téve a pozíció és a felvételi szög könnyű beállítását. 40 és 140 cm közötti magasságával tökéletes képeket készíthetsz bármilyen helyzetben. Könnyen használható és hordozható, így ideális választás a mindig mozgásban lévő vloggereknek és tartalomkészítőknek.

A készlet tartalmaz egy professzionális mikrofont, amely tiszta hangfelvételt biztosít kültéri felvételek közben. Ha iPhone-t használsz, szükséges egy hangátalakító adapter használata (nem tartozék a csomaghoz). Így kiemelkedő minőségű hangfelvételeket készíthetsz, amelyek előtérbe helyezik videóidat.Az integrált LED lámpa extra fényerőt nyújt és javítja a képminőséget gyenge fényviszonyok között. Az állítható 49 LED-del szabályozhatod a fényerőt, hogy létrehozd a kívánt hangulatot videóidban. Lenyűgöző vizuális hatásokat érhetsz el és egységes fényerőt biztosíthatsz akár nehezen megvilágított környezetben is.
Az állítható telefon tartó stabil és biztonságos rögzítést nyújt okostelefonodnak, lehetővé téve, hogy valós időben figyeld videófelvételeidet vagy élő közvetítésedet kedvenc platformjaidon. A különböző telefonméretekkel való kompatibilitás lehetővé teszi a tartó használatát bármelyik okostelefon modellhez.
A mellékelt Bluetooth távirányító teljes irányítást biztosít a fényképezőgép vagy okostelefon fölött, lehetővé téve a képek és videók rögzítését anélkül, hogy közvetlenül a készüléken kellene nyomnod. Kényelmes módot nyújt a felvételek vezérlésére és a nem kívánt kameramozgások elkerülésére.



A készlet egy fekete színű hordozható védőtokban érkezik, amely lehetővé teszi az összes alkatrész biztonságos tárolását és szállítását. Ez az elengedhetetlen kiegészítő az utazásokhoz és útközbeni használathoz, lehetőséget nyújtva a minőségi tartalom létrehozására bárhol is legyél.
A csomag tartalmazza:
- Alumínium állvány
- Mikrofon
- 3,5 mm-es kábel
- LED lámpa
- Távirányító
- Telefon tartó
- Védőtok
Válassza ezt a Vlogging készletet YouTube, TikTok videókhoz, és alakítsa szenvedélyét izgalmas és sikeres tartalomdá. A sokoldalú és kiváló teljesítményű kiegészítők segítségével profi videókat készíthet, amelyek vonzzák és lenyűgözik közönségét. Ne várjon tovább, fedezze fel az új horizontokat a videográfia világában!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Állványok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vlogging Készlet YouTube, TikTok Videókhoz, Kompatibilis Fotókamerával, Okostelefonnal, Állítható Magasságú 40-140 cm-es Alumínium Tripoddal, Mikrofonnal, LED Lámpával, Állítható Telefon Tart" című hirdetést látja. (fent)