Betöltés...

Vanguard Veo City CB29 GY Fotós táska - Szürke

Ár: 46.960 Ft

A Veo City CB29 egy könnyű, 6 literes cross body táska, amelybe egy tükör nélküli vagy kis DSLR fényképezőgép és 1-2 objektív (24-70mm f2.8-ig) fér el az összes szükséges tartozékkal együtt, és a fogantyú vagy a levehető vállpánt segítségével hordozható. A Veo City kollekció elegáns és modern dizájnt kínál, amely illik a stílusához, és elrejti azt a tényt, hogy értékes felszerelést hordoz a városban. A részletekre fordított figyelem biztosítja a varratmentes megjelenést, amely tapintásra is kellemes. A kollekció emellett a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyeket teszteltek, hogy garantálják a teljesítményt. Air Textured Yarn felhasználásával gyártották, amely a fúvóka légáramlását használja a főfonal szálainak szétválasztására, fellazítására és hajlítására. Ezután szabálytalan hurkokat képez, amelyek sűrűn elrendezve és egymásba fonódva egy nagy teherbírású 1050D védő nejlon anyagot alkotnak, amely szakadás- és kopásálló (az anyagot több mint 10 000 alkalommal helyben kopásvizsgálatnak vetették alá). Mindez vízálló cipzárral (több mint 5000 használatra tesztelve) és 60 kg-ig teherbíró fogantyúval kombinálva azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a Veo City kollekció nem hagyja cserben.

A dizájnra való összpontosítás ellenére a kollekció praktikus tárolási megoldásokat kínál a felszerelések széles skálájához, amely lefedi a fotózást, a vlogolást, az akciókamerákat, a drónkészleteket és még sok mást. A Cross Body táskákat elsősorban úgy tervezték, hogy nagyobb eszközökkel, például kisebb fényképezőgépekkel, egy vagy két objektívvel vagy egy kisebb drónnal használhatók legyenek, de mégis képesek legyenek különféle tartozékok, például kábelek vagy tápegységek elhelyezésére. A csomag tartalmazzaa fogantyút, vagy a levehető vállpántot. A Veo City CB29 a közepes méretű, 6 literes cross body táska, amely három állítható intelligens elválasztóelemet tartalmaz, így a belső teret a fotózáshoz vagy a vlogoláshoz szükséges felszereléshez alakíthatja. Tökéletes egy tükör nélküli vagy kisebb DSLR fényképezőgép, 1-2 objektív (legfeljebb 24-70mm f2.8) számára, és rendelkezik egy 260 x 180mm-es rekesszel legfeljebb 8"-es táblagépek számára, valamint számos más okos tárolási megoldással a felszerelésed számára. Alternatívaként beállíthatja drónkészlet, például egy DJI Mavic Mini szállítására is.

Jellemzők:
Elegáns és modern design, bőrborítássalStrapabíró, vízálló anyagok és esővédő borításKisebb drónkészlet, például DJI Mavic Mini szállítására is beállíthatóÁllítható szervező a kábelek és egyéb tartozékok számáraTöbb zseb és tárolási megoldás a tartozékok számáraLegfeljebb 8" méretű táblagép számára kialakított rekesz (rekesz mérete 260 x 180 mm)Pántok egy utazóállvány vagy más kis támasz tartásáhozKábelnyílás, amellyel útközben is töltheti eszközeitMűszaki adatok:
Külső méretek: 310 x 135 x 215mmBelső méretek: (260-290) x 90 x 200mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo City CB29 GY Fotós táska - Szürke" című hirdetést látja. (fent)