Betöltés...

Evolveo Strongvision Pro A Vadkamera

Ár: 37.000 Ft

A StrongVision PRO A az EVOLVEO új PRO sorozatú fotócsapdáinak alapkamerája. A fényképezőgép az összes rögzített képet egy behelyezett SD-kártyán tárolja, és az egyes képeket vagy videókat közvetlenül a fényképezőgépen, a nagyméretű 2,4"-os LCD-kijelzőn tekintheti meg. A kamera alkalmas mind az erdőben vadmegfigyelésre, mind pedig time-lapse felvételek készítésére vagy az épület fejlődésének megfigyelésére. Kompakt méretének és a kameravázon kényelmesen elhelyezett konzoloknak köszönhetően a mellékelt hevederrel rögzíthető, valamint esetleg egy kötélzárral, például az EVOLVEO StrongVision LOCK-kal rögzíthető. A fényképezőgépet 10x AA elemmel látják el 1,5V feszültséggel, ami hosszú üzemidőt biztosít. 

A kamera 8Mpx érzékelővel és aktív IR-szűrővel van felszerelve. Ezek lehetővé teszik, hogy a kamera 4K, és akár 30 Mpx maximális felbontású fényképeket. Az aktív IR-szűrő automatikusan működik, és segít az éjszakai felvételek készítésekor, amikor a kamera egy erős IR-világítóval érzékeli a környezetet. A láthatatlan megvilágítást 6x nagy fényerejű IR LED biztosítja, amelyek egyenként 3W teljesítményűek. A megvilágítás hullámhossza 940 nm, ami nagyon megnehezíti az emberi vagy állati szemmel történő megkülönböztetést. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a kamerát felismerik a vadon élő állatok vagy a kamera előtt elhaladó nem kívánt látogatók. Nappal a felvétel színes, mind a fényképek, mind a hanggal rögzített videó esetében. Éjszaka a felvétel fekete-fehérben készül, és az üzemmódok közötti váltás teljesen automatikus.

Az akkumulátorral működő kamerák esetében a legnagyobb probléma mindig a tartósságuk és az ezzel kapcsolatos működési hatékonyságuk. 10xAA 1,5 V-os cellával működik a StrongVision PRO A, ami a felvételek gyakoriságától és típusától függően 1-4 hónapos akkumulátor-üzemidőt tesz lehetővé készletenként. Ha hosszú távú és olcsó működést szeretne biztosítani, a kamera újratölthető 8,000mAh akkumulátorral StrongVison BAT3, amely a használt beállításoktól függően akár 6 hónapra is meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát. Az újratölthető akkumulátor gazdaságosabb működést is lehetővé tesz, mivel nem kell folyamatosan új AA elemeket vásárolnia.

Bár maga a kamera tartós és megfelel az IP65-ös szabványnak, sok olyan helyzet adódhat, amikor meg kell védenie akár egy csintalan személytől, akár egy mókustól, aki szereti tesztelni a műanyag ház tartósságát. Ezért a teljes StrongVision PRO sorozathoz rendelkezésre áll egy védő és zárható fémdoboz EVOLVEO StrongVision MB2. A doboz 1,5 mm vastag fémlemezből készült, minden lyukkal rendelkezik, így külső tápegységet csatlakoztathat vagy acélkábelt használhat a rögzítéshez, és a matt védőbevonatnak köszönhetően időjárásálló.

Az esetre, ha lehetősége van a kamerát a hálózatra csatlakoztatni, vásárolhat egy 12V-os hálózati adaptert EVOLVEO StrongVision ADAP, a kamera elsődlegesen az adapterről kap áramot, és ha a hálózatról áramkimaradás van, a beépített akkumulátorok szolgálnak tartalék áramforrásként.

Ha bármilyen más tápegységet vagy tartalék ólomakkumulátort szeretne használni, akkor az EVOLVEO StrongVision PWRC tápkábelt közvetlenül az evolveo fotócsapdákhoz vásárolhatja meg.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Evolveo Strongvision Pro A Vadkamera" című hirdetést látja. (fent)