Betöltés...

Fujifilm Instax Square SQ40 16802802

Ár: 66.950 Ft

Időtlen pillantásA Fujifilm Instax Square SQ40 Instant Camera stílusos fekete textúrájú felülettel rendelkezik, így időtlen megjelenést kölcsönöz neki. Ha ezt a sokoldalú funkcióival párosítja, azonnali kamerát kap, amely mindig készen áll minden kreatív erőfeszítésére.

Twist On, Twist OffNéha jó a figyelem középpontjában lenni, és az SQ40 ezt könnyedén teszi. A kamera egy egyszerű csavarással bekapcsolható. Forgassa meg újra a szelfi módba lépéshez, és még egyszer a kamera kikapcsolásához.

Automatikus expozícióAz SQ40 még könnyebbé teszi a tökéletes felvételek készítését minden alkalommal az automatikus expozícióval. A fényképezőgép automatikusan kiszámítja bármely jelenet fényerejét, különösebb beállítások nélkül.

Point & SnapAz SQ40 mindent megtesz helyetted. Egyszerűen mutass, pattintsd be, és élvezd az eredményeket.

Könnyen megoszthatóHasználhatja az INSTAX UP! alkalmazással, amellyel gyorsan közzéteheti az összes képét az interneten. Egyszerűen szkennelje be fizikai nyomatait telefonjával, és alakítsa azokat megosztható digitális felvételekké, amelyeket finomhangolhat, címkézhet és menthet.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Fujifilm Instax Square SQ40 16802802" című hirdetést látja. (fent)