Betöltés...

Canon PowerShot PX Essential Kit - Fehér

Ár: 171.120 Ft

Canon PowerShot PX
Dokumentáld életed fontos pillanatait automatikusan. Ez az ügyes kompakt fényképezőgép intelligensen komponálja meg és veszi fel az állóképeket és videókat, míg te szabadon élvezheted a pillanatot.

A saját személyi fényképészed
Ha szeretnéd megörökíteni az élet legfontosabb pillanatait, de részt is akarsz venni bennük, akkor a PowerShot PX az ideális választás, amely elkapja az emberek természetes reakcióját az eseményekre, és intelligens, egyben kreatív módon automatikusan keretbe foglalja az alakjukat. Dokumentáld vele legfontosabb pillanataidat, majd tekintsd át a legjobb fényképek és videók ajánlatát az okostelefonos alkalmazás segítségével.

Bemutatjuk saját személyes fényképészedet
Használd bizalommal a PowerShot PX fényképezőgépet az emberek és a pillanatok megörökítésére, pásztázó és dönthető objektívje révén pedig automatikusan meg tudja komponálni a képeket és videókat, míg te élőben megélheted a pillanatot.

Okostelefonnal készült
A családi fényképek készítésekor egyvalaki mindig hiányozni fog a képekről – mégpedig a fotós. Ha ez éppen Te vagy, akkor van rá megoldás, hogy mégis szerepelj a képeken?

PowerShot PX fényképezőgéppel készült
Élvezd a családoddal töltött időt, és készíts rengeteg képet a PowerShot PX fényképezőgéppel – mindet automatikusan, így lesz alkalmad megélni a pillanatokat.

Kompakt, hordozható kialakítás
A PowerShot PX gépet bárhova magaddal viheted az USB-C-n keresztüli töltésének, illetve a Wi-Fi-kompatibilitásának köszönhetően, amellyel egyszerűen összekapcsolhatod okoseszközöddel. Szeretnéd még jobban kezedbe venni az irányítást? Csak mondd ki – hanggal is aktiválható. Csak mondd ki, hogy „Hello Pixie, take a picture”, és kész is – az ujjadat sem kellett megmozdítani! A négy hangutasítás közé olyan hasznos funkciók tartoznak, mint a videó készítése vagy másik rögzítendő személyek keresése.****

Mosolyok. Nevetések. Szeretteid összes érzelme.
Nem mindig a beállított képek a legjobbak, bár mindig azok a legnépszerűbbek. A PowerShot PX rengeteg tekintetet és értékes reakciókat rögzít, amelyeket nem biztos, hogy Te megörökítenél.

Az okostelefonos alkalmazással zökkenőmentesen működik.
Hagyd, hogy a Mini PTZ Cam Connect alkalmazása felajánlja a legjobb képeket és videókat. Elvégzi a kemény munkát: végignézi az összes remek és kevésbé nagyszerű képet, így neked már nem kell.

Ha készen állsz
A PowerShot PX fényképezőgépet webáruházunkban vásárolhatod meg. Ha még több részletre van kíváncsi, add le rendelésed, és fedezd fel a Canon által nyújtott különbséget az alábbi hivatkozásra kattintva.

Használd vezeték nélküli webkameraként
A PowerShot PX webkameraként is remekül működik – a rendkívül hasznos Wireless Webcam Utility for Mini PTZ Cam alkalmazás ilyen esetben is megkönnyíti a dolgod.

Svenkelést lehetővé tevő és dönthető zoomobjektív
A 340˚-ban svenkelő, 110˚-ban dönthető és 19–57 mm-es (megegyező) tartományú zoomobjektív pontosan követi az eseményeket, és nagyszerű fényképeket, illetve videókat komponál automatikusan

Készíts 11,7 megapixeles képeket és 60p Full HD videókat
A nagyszerű minőségű tartalomért, amelyre évekkel később is boldogan fogsz visszaemlékezni

Beépített Wi-Fi
Bármilyen otthoni Wi-Fi-hálózattal és okoseszközzel összekapcsolható

USB-C-töltés
problémamentes töltésért, bármerre is járj

Alanyfelismerés
Egyes arcok előnyben részesítése

Aktiválás hanggal
Olyan pillanatokhoz, amikor fontos, hogy mikor készüljön el a kép – ideális csoportképekhez

A digitális életstílusodhoz csatlakozik
A Wi-Fi- és Bluetooth®-kapcsolattal egyszerűen csatlakoztatható okostelefonokhoz és táblagépekhez. Alkalmazásunk minden képet és videót megjelenít, továbbá kategorizálja is őket

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon PowerShot PX Essential Kit - Fehér" című hirdetést látja. (fent)