Betöltés...

Vanguard Veo Active 42M KG Fotós Hátizsák - Khakizöld

Ár: 86.420 Ft

A VEO Active 42M hátizsák egy stílusos, de strapabíró 17 literes trekking hátizsák, kivehető belső táskával a fényképezőgép felszerelésének. Amikor a fényképezőgép-készlethez használja, a kivehető fényképezőgép-táska egy tükör nélküli (vagy kis DSLR) fényképezőgép és 3-4 objektív (70-200 mm-ig) szállítására szolgál, de testreszabható belseje sokféle értékes felszerelés védelmére is beállítható. A betétes táska felső fedelét úgy tervezték, hogy visszahajtható és a hátizsák belsejében a betétes táska mögé dugható, így a hátsó rész nyitott állapotban is könnyen hozzáférhet a teljes felszereléshez. Vagy zárva is lehet, hogy extra védelmet nyújtson, amikor nincs szükség a hozzáférésre útközben, vagy amikor a fényképezőgép-készletet otthonról szeretné kivinni, és mindennapi hátizsákként használni.

Maga a hátizsák több zsebbel és rekesszel rendelkezik. Ezek közé tartozik két belső zseb egy 13"-os laptop és egy 10"-os táblagép számára, egy külön felső rekesz a személyes felszerelés (vagy több fényképezőgép-készlet) számára, egy oldalzseb a hidratáló tasak számára, egy elasztikus oldalzseb, egy biztonságos hátsó zseb az értéktárgyak (például pénztárca vagy útlevél) számára, valamint bővíthető zsebek a vállhevedereken. Tartalmaz továbbá egy tasakot a tartozékok, például kábelek, akkumulátorok és SD-kártyák számára, valamint egy különálló többfunkciós tasakot, amely egy tartalék objektív (akár 70-200 mm-es) kéznél tartására is alkalmas.

A két hátsó pánt lehetővé teszi, hogy egy teljes méretű állványt középen a hátlapon helyezzen el, optimális egyensúlyt biztosítva hosszabb távolságok esetén. Alternatívaként egy állványt az oldalra is rögzíthet. Egy USB-csatlakozó porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felső rekeszben magával vigye az Ön által választott power bankot, és csatlakoztassa azt az eszközéhez, hogy útközben is feltöltve maradjon. Hétköznapi hátizsákként használva egyszerűen vegye le a belső kameratáskát (amely biztonságban tartja a fényképezőgép-készletet otthon), és máris készen áll az indulásra. Ezután ragaszkodhatsz a hátsó hozzáféréshez, vagy használhatod a felülről lefelé nyíló oldalsó hozzáférést.

Mivel ezt a sorozatot nagyobb felszerelések hosszabb távokon történő szállítására tervezték, extra figyelmet fordítottak az ergonómiára, hogy maximális kényelmet biztosítson. Ez magában foglalja a megerősített alumíniumkeretet, amely növeli a felszerelés védelmét, és merevíti a hátizsák hátsó részét. Ezt úgy alakították ki, hogy kövesse a felső gerinc ívét. Magán a háton párnázott derékpárna és vállpárnák találhatók, széles légáramlási rendszerrel. A vállpántok szintén jól párnázottak, állítható mellkaspánttal, és van egy derékszíj a terhelés elosztására. A derékszíj használaton kívül elrejthető, így rövidebb utakon nem lötyög.

A VEO Active sorozat a vadonban való helytállás érdekében strapabíró 840D Cordura nylonból készült, amely rendkívül időjárás- és szakadásálló, vízálló cipzárral, minőségi halszálkás és dupla fordított varrással. A nedvesebb napokra a VEO Active esővédőhuzatot is tartalmaz. Mérete: 270x190x440 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo Active 42M KG Fotós Hátizsák - Khakizöld" című hirdetést látja. (fent)