Betöltés...

Professzionális smink kör alakú lámpa kijelzővel, 46 cm-es gyűrűs lámpával és 480 LED-del hideg / meleg fénygyűrűvel, 200cm-es állvánnyal, adapterrel, 2 távirányítóval, tárolótáskával a tökél

Ár: 90.667 Ft

A 46 cm-es kör alakú lámpa ideális kiegészítő divat-, stúdió-, makro- vagy termékfotózáshoz. Valójában manapság kötelező a szépségstúdiókban. 

 

Minden sminkesnek rendelkeznie kell egy ilyen gyűrűs lámpával a saját stúdiójában. Fénye kiemeli a smink szépségét, ideális a képekhez. 

 

És ez nagyon fontos: a facebook és instagram képei tökéletesek! Nincs többé szükség szűrésre vagy szerkesztésre.

 

FIGYELEM: a lámpa a legújabb generációs, 480 SMD LED-del, változó fény- és színnel, anélkül, hogy más műanyagot kellene felszerelnie a hideg-meleg fény megváltoztatásához. Az intenzitás és a fényerő könnyen beállítható kijelzővel és gombokkal.

 

A 480 LED-es kör alakú lámpa kijelzővel és  gombbal rendelkezik az intenzitás / színhőmérséklet beállításához. A színhőmérséklet szabályozása 3000K - 6000K között érhető el.

 

Ideális kiegészítő divat-, stúdió-, makró- vagy termékfotózáshoz. 

 

A 3 az 1-ben kialakítás rugalmas használatot tesz lehetővé! A stúdiógyűrűs LED lámpa és állvány eltávolítható és külön használható. 

 

DC egység, alacsony energiaveszteség.

 

NEM mutat ultraibolya és infravörös sugárzást, a LED-ek nem bocsátanak ki erős hőt, megerősítik a biztonságot és a környezetvédelmet.

Nagyon alkalmas a fő kamerával készített termékfotókhoz is. 

 

A lámpa 360 fokos elforgatása segít abban, hogy a szükséges fény bármilyen szögben legyen a szobában vagy kívül.

 

A LED-lámpa világos árnyalatok palettáját kínálja fehértől narancssárgaig, hideg fényig és meleg fényig, az Ön preferenciáitól függően. 

 

Ez a fajta led lámpa széles körben használható kültéri fotófényben, a természetes fény nélküli beltéri fotózásokhoz, portrék készítéséhez, a divat világában, esküvői művészetben, reklámfotózásban, videofelvételhez stb.

A lámpa átmérője 46 cm, az állvány hossza 200 cm, hobbira vagy professzionálisan használható!

 

A csomag tartalma:


1 x 46 CM lámpa fényerő-szabályozó gombokkal és USB porttal a telefon töltéséhez
1 x állvány 200 cm nagyon tömör alumíniumból (magassága 40-200 cm között állítható)
1 x európai adapter
1 x távirányító
1 x okostelefon távirányító
1 x hordtáska


RL480L modell EJ PRODUCTS!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Professzionális smink kör alakú lámpa kijelzővel, 46 cm-es gyűrűs lámpával és 480 LED-del hideg / meleg fénygyűrűvel, 200cm-es állvánnyal, adapterrel, 2 távirányítóval, tárolótáskával a tökél" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések