Betöltés...

Remote Control Kit PGYTECH MANTISPOD 2.0

Ár: 25.990 Ft

PGYTECH MANTISPOD 2.0 professzionális állvány MANTIS RC M1 távirányítóvalAz innovatív MantisPod 2.0 állvány minden vlogger számára kötelező darab! Többféle üzemmódjának köszönhetően bármilyen kreatív találmányt megvalósíthatsz, és akadály nélkül rögzíthetsz kézből, változtathatod a szögeket magasról alacsonyra és még sok másra.
A Cold Shoe adapter lehetővé teszi további kiegészítők felszerelését.
Ráadásul a termék kompatibilis minden fényképezőgéppel, videokamerával és legfeljebb 2 kg súlyú telefonnal.
A mellékelt 1/4"-os csavar lehetővé teszi a felvevőkészülékek kényelmes rögzítését.
Összecsukható kialakításának köszönhetően a termék nagyszerű lesz utazáshoz, és lehetővé teszi, hogy különleges pillanatokat örökítsen meg! A tartozékban talál egy távirányítót is.Ébressze fel kreativitását a Mantis üzemmóddalA MantisPod 2.0 állvány lenyűgözni fogja a benne rejlő lehetőségek sokaságával.
A Mantis mód lehetővé teszi, hogy az állványt az Ön által választott helyre akassza - egy fára, egy korlátra, egy kerítésre - szinte bárhová! Ezáltal egyedi felvételi szöget biztosít, és professzionális videofelvételeket készíthet.
Aggódik, hogy a termék nem nyújt elég stabilitást a felszerelésének? Ne tegye! Az állvány akár 3 ponton is tartást biztosít, a fogantyúja pedig masszív alumíniumötvözetből készült, így aggodalom nélkül rögzíthet interjúkat, dinamikus felvételeket és egyebeket.
Emelje új szintre felvételei minőségét!Többféle felvételi módA Mantis mód nem az egyetlen, amit a PGYTECH állvány kínál.
Valósítsa meg minden kreatív ötletét a Nagy látószögű, Alacsony látószögű, Kézi, Portré és Aktatáska üzemmódokkal.
Gyakran készít élő közvetítéseket? Vagy szeret utazási riportokat rögzíteni? Dinamikus felvételek készítése a célod, ahol a szögek magasról alacsonyra változnak? Vagy a közösségi médiában szeretné megmutatni háziállata imádnivaló felvételeit? A MantisPod 2.0-val bármi lehetséges! Váltson kényelmesen az üzemmódok között, és hozzon létre egyedi tartalmakat.Érje el álmai kényelmét felvételkészítés közbenFelvételkészítés páratlan szabadsággal.
A PGYTECH termékét a kényelem jegyében tervezték, így hatékonyan válthat állványról állványra és fordítva anélkül, hogy a kamera szögét állítania kellene.
Mi több, gyorsan válthat a panoráma és a portré módok között, és számos szögből készíthet felvételt.
És ez még mindig nem minden! A Cold Shoe rögzítéssel könnyedén felszerelhet további tartozékokat, például mikrofont vagy világítást, az Arca-Swiss rögzítés és az 1/4"-os furat pedig széles körű kompatibilitást garantál.
A rögzítőlemez pozícióját is gyorsan és biztonságosan megváltoztathatja.
Amint láthatja - minden részletre gondoltunk!Egy design, amely elragadja ÖntA felszerelésének a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.
A PGYTECH állvány alumíniumötvözetből és üvegszál erősítésű nejlonból készült.
A MantisPod 2.0 modell lábai csúszásmentes anyagból készültek.
Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően az állvány kiemelkedik a szilárdságával, rendkívül stabil, és akár 2 kg terhelést is elbír.
A termék súlya mindössze 312 g, ami az összecsukható kialakítással együtt lehetővé teszi, hogy táskába vagy hátizsákba tegye, és kényelmes szállítást tesz lehetővé.
Tartsa mindig magánál a MantisPod 2.0-t, és készítsen egyedi anyagokat bárhol!Távirányító mellékelveA berendezés működését akár 10 méter távolságból is irányíthatja.
Az RC M1 távirányító olyan gombokkal rendelkezik, amelyekkel nagyíthat és kicsinyíthet, valamint fényképet készíthet és elindíthatja a felvételt.
Emellett olyan kijelzőkkel is rendelkezik, amelyekkel fontos információkhoz férhet hozzá, például a berendezéshez való csatlakozás állapotához és az akkumulátor töltöttségi szintjéhez.
Az RC M1 3,7 voltos feszültséggel működik, üzemideje pedig akár 11 óra is lehet.
Ráadásul szélsőséges időjárási körülmények között is képes működni (-10℃ és 45℃ között).
Döntsön a PGYTECH által javasolt vezeték nélküli megoldás mellett, és hozzon létre kivételes tartalmakat kényelmesen!
MantisPod 2.0 x1 állvány
Mantis RC M1 távirányító x1
Tartóalap x1
Felhasználói kézikönyv x1
Gyártó
PGYTECH
Név
MantisPod 2.0
Modell
P-CG-085
Anyag
Alumínium ötvözetek, üvegszálas nejlon
Súly
312 g
Magasság
Felemelt állvány: 210 mm; leeresztett állvány: 130 mm;
Max.
terhelés
2 kg
Összehajtott állvány méretei
195 x 42 x 115 mm
Az állvány felakasztására szolgáló felület vastagsága Mantis módban
Legfeljebb 90 mm
Módok
Mantis, nagy látószögű, kis látószögű, kézi, aktatáska és portré
Kompatibilitás
Fényképezőgépek, fényképezőgépek és telefonok legfeljebb 2 kg-os tömeggel
Szín
Fekete
Kompatibilitás a távirányítóval
MantisPod 2.0 állványok Sony:Alpha 1, Alpha 7C, Alpha 7R IV, Alpha 7R III, Alpha 7S III, Alpha 9, Alpha 6600, Alpha 6100, Alpha 7 III (A7M3), Alpha 7 IV(A7M4), Alpha 6400, ZV-1, DSC-RX0M2, DSC-RX100M7, FX3, ZV-E10 Canon:EOS M6 Mark II, EOS M50, EOS M50 Mark II, EOS M200, PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G7 X Mark III, EOS R, EOS R5, EOS R6,EOS R7,EOS RP GoPro:5/6/7/8/9/10/11.
Tartomány
akár 10 m
Pilot akkumulátor kapacitása
60 mAh
Pilótafeszültség
3.7 V
A távirányító csatlakozója
USB-C
Pilot töltési idő
Kevesebb mint 80 perc
A távirányító működési ideje
11 óra
A távirányító működési hőmérséklete
-10℃ és 45℃ között;
Kísérleti anyagok
PC + ABS
A távirányító súlya
10 g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Állványok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Remote Control Kit PGYTECH MANTISPOD 2.0" című hirdetést látja. (fent)