Betöltés...

Buzsák fejlesztésre, befektetésre alkalmas belterület, Csisz

Ár: 69.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Buzsák község, Somogy megyében a Fonyódi járásban fekszik Csisztapusztán, Fonyódtól 10 km-re a Vt-5 (kiemelt vállalkozói övezet), 35% beépíthetőséggel rendelkező, 4 Hrsz-re osztható ingatlan.

Csisztapusztan található a 42 °C-os ásványi anyagokban gazdag gyógyhatású meleg vizű Csisztafürdő, melyet mind a helyiek, mind a belföldi és külföldi turisták előszeretettel vesznek igénybe.

A fürdő közvetlen (100m) szomszédságában Csisztapusztán áthaladó Buzsáki utca és a Fürdő tér sarkán található a telek. A telekkel szemben egy 150 férőhelyes autóparkoló terül el. A 90°-ban kanyarodó főút mellett lévő terület több bejárat kialakítására is alkalmas.

A telek több befektetési lehetőséget is rejt magában (panzió, egészségcentrum, szolgáltatóközpont, apartmanok), azonban ezeken kívül is a legjobban megtérülő az a vízbeszerzés és értékesítés, magas megtérülési rátával. (alsó becslés: több 100 millió forint!)


A terület alatt kiváló minőségű ásványi víz (hidegvíz) és megfelelő mélységből termálvíz termelhető ki. A rendelkezésre álló vízföldtani szakvélemény alapján 210-260 m mélységből mintegy 200-300 l/perc körüli kitermelhető vízhozam valósítható meg. Vízbeszerzéshez szükséges engedélyek az eladó rendelkezésére állnak!


További információkért a megadott számot hívja!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Buzsák
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Fürdő tér/Buzsáki utca
Telek nagysága (m2) : 11175
Telek beépíthetősége (%): 35
Építmény: Nincs
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 252 alkalommal

Fejlesztési területek rovaton belül a(z) "Buzsák fejlesztésre, befektetésre alkalmas belterület, Csisz" című hirdetést látja. (fent)