Betöltés...

Eladó társasház Zalacsány, Csány László utca

Ár: 109.000.000 Ft

Zalacsányi lakó és pihenő övezetben kínálunk eladásra egy kiváló adottságokkal rendelkező földterületet, kifejezetten befektetési célokra!

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- terület össz mérete: 8987m²
- minden közmű a telek előtt az utcafronon található meg.

A terület Zalacsány belterületén és annak rendkívül felkapott részén, lakó és pihenő övezetben helyezkedik el a Zala Springs Golf Resort***** és a Batthyány Kastély**** szomszédságában, ezért az értékállósága folyamatosan fenntartható és növelhető!

Mivel (y) út keresztezi a (helyi település rendezési terve szerint) hatalmas területet, így 3 különböző helyrajzi számmal rendelkezik!
Befektetőknek kifejezetten ajánljuk!

Az első 5465m² -es területi rész rendezési terve többek között lakópark építését teszi lehetővé: a területen 5 lakótömböt terveztek, tömbönként 6 lakással! Kérésre látvanyterveket tudunk bemutatni.

A második 2470m² -es terület sport komplexum (környéken ilyen nincs még), esetleg egészségcentrum (magánkórház de akár szociális otthon), vagy akár állatkórház (ez sincs sajnos a környéken) megvalósulását is preferálhatja, összesen 25%-os beépíthetőséggel, 6.5m építmény magassággal összesen 1700 m² alapterülettel.

A harmadik 1052m² -es területre akár mégegy apartman házat is megálmodhat a leendő tulajdonosa 25 % beépíthetőséggel és 0,7 szintterületi mutatóval!

Csak a képzelet szab határt a leendő tulajdonosának mit szeretne kihozni ebből a kiváló elhelyezkedésű, egyedi adottságokkal rendelkező földterületetből. Fontos kiemelni, hogy a tulajdonos csak egyben szeretné eladni!

Irányára: 109.000.000 Ft

A terület közelében további lakóprojektek megválósulása is zajlik, amely kifejezetten a külföldi (osztrák-német-angol) réteget szolgálja majd ki, így számukra kifejezetten elfogadó lehetne akár a kikapcsolódásra alkalmas sport komplexum vagy az egészségcentrum megépülése is!

Ön is látja már a terület egyedi adottságaiban rejlő fantáziát?

Komoly vásárlói szándékkal rendelkező befektető számára a jelenlegi tulajdonos ajándékként a terület átírását is vállalja!
Kapcsolatait kihasználva, akár termál kút fúrásában is tud segíteni ha igényli annak lehetőségét a leendő új tulajdonos!

Lokáció:
A területtel szemben található a Batthyány Wellness Kastély****, közvetlen szomszédságában pedig a Zala Springs Golf Resort***** .
Pár perces gyalógútra található a Vadász Csárda, településen belül pedig COOP boltok, gyógyszertár, házi orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, töltőállomás és még számos egyéb kereskedelmi és szolgáltató egységek is elérhetőek!
A településen egy horgásztó is kiszolgálja a kikapcsolódásra vágyó sport horgászok igényeit, a hét minden napján!

A tömegközlekedés kiváló!
Kehida termálfürdő 3.9 km-re, a Hévízi Tófürdő 11km-re, Balaton (Keszthely) 22km-re, Zalaegerszeg 25km-re, Zalaszentgrót 16km-re, Zalakaros 28km-re található!

Ha felkeltette érdeklődését a kiváló lehetőségekkel rendelkező földterület, hívja az irodánkat bizalommal!

Ha hitelre van szüksége éljen az ingyenes, személyre szabott hitelügyintézési szolgáltatásunkkal is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363200
Tulajdonságok
Település: Zalacsány
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Csány László utca
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 72 alkalommal

Fejlesztési területek rovaton belül a(z) "Eladó társasház Zalacsány, Csány László utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat