Betöltés...

Interaktív fehérje táplálkozás Mamut Mass 2500, Tömeggyarapodás, íz Csokoládé, mennyiség 2270 gramm

Ár: 17.150 Ft

Minőségi méretet próbál hozzáadni a keretéhez, de nehezen tud elegendő kalóriát bevinni ahhoz, hogy észrevegye a sovány izomtömeg észrevehető változásait a gyors anyagcsere miatt? Nem vagy egyedül. Nagyon sok ember van odakint, akik látszólag mindent megesznek, amit látnak, és még mindig nem kapják meg a kívánt nyereséget.
A MASS-ban található tiszta szénhidrát mátrix valóban új mércét állít fel az iparágban. A Mammoth megszüntette a piacon található nehéz cukorformulákat, és létrehozott egy mátrixot, amely olyan összetevőket tartalmaz, mint a quinoa, az édesburgonya és a zab. Bevezettünk néhány egészséges MCT-t zsír formájában, és a ma elérhető legfejlettebb és legteljesebb tömeggyarapodási képlettel rendelkezik. A "tömeggyarapító" kifejezést több mint egy évtizede húzzák a sárban a rendelkezésre álló termékek jelenlegi állapota miatt. Lényegében egészségtelen cukrokkal és olcsó szénhidrátforrásokkal voltak tele; Mindezt annak nevében, hogy olyan étkezési nyereséget produkáljon, amelyet adagonként a lehető legtöbb kalóriával csapnak le.
A Mammoth MASS azért jött létre, hogy segítsen azoknak, akik keményen akarnak gyarapodni, és azoknak, akik úgy szeretnék öltöztetni MAMMOTH méretüket, hogy maximalizálják a sovány izomszövet növekedését, miközben csökkentik a testzsír növekedését. Pontosan ezt tettük a finom ízekkel, amelyeket minden alkalommal élvezni fog, amikor turmixot kever

 

Íme a jó hír... ORIINE. Nem számít, hogy élsportoló, diák, üzleti vezető, testépítő, erőemelő, erősember, hétvégi harcos vagy, vagy valaki, aki csak minőségi dimenziót szeretne hozzáadni a keretéhez, a Mammoth MASS neked való!
A Mammoth MASS forradalmian új, precíz formulája tiszta összetevőket biztosít, amelyeket jó érzéssel fogyaszthat - a hasonló termékekben megszokott szemét és magas cukrok egyike sem a tömeggyarapodás érdekében. Ezért váltottak olyan sokan a Mammoth MASS-ra – hogy elfogyasszák a kívánt méretű kalóriákat és minőségi összetevőket.


A Mammoth Clean Protein Blend nyer | Tejsavófehérje-koncentrátum, tejsavófehérje-izolátum, micelláris kazein és kalcium-kazeinát.
• Segít növelni az izomnövekedést az intenzív edzésektől szakadt izomrostok újjáépítésével

Mamut tiszta szénhidrát mátrix | Zabrost, édesburgonyapor, quinoa por
• Tisztítsa meg a szénhidrátokat, hogy segítsen energiát termelni és pótolni a glikogént.

MCT-k | Kókuszdió
• Egészséges zsírok, amelyek segítik az agy üzemanyagát, és hatékony energiaforrásként használhatók.

 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Interaktív fehérje táplálkozás Mamut Mass 2500, Tömeggyarapodás, íz Csokoládé, mennyiség 2270 gramm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem