Betöltés...

Ketogreen Növényi élelmiszer és ital porkeverék prémium minőségben

Ár: 10.400 Ft

KetoGreen – Növényi élelmiszer és ital porkeverék prémium minőségben
100%-os, természetes összetevőjű, vegán termék, mely gluténmentes, laktózmentes, GMO-mentes, s valamennyi összetevője BIO alapanyagból készül.

Összetevők: búzafű, zöldárpa, lucernafű, brokkoli, fodroskel, spenót, kaporlevél, petrezselyemlevél.

Felhasználási javaslat: napi 2 x 1 mérőkanál (2 x 5g) porkeverék 2 dl vízben vagy gyümölcslében egyenletesen elkeverve. A zöldeket akár egy reggeli zöld turmixba, a Mikrobiommal együtt is összekeverhető, amit akár magunkkal is vihetünk, és egész nap kortyolhatjuk.
Tégelyes kiszerelés 120gr  10.400,-Ft
Utántöltő csomagolás 150gr 10.400,-Ft
Megrendelésnél kérem jelezze melyiket kéri!
A hatékony ketogén diéta mellékhatása, friss zöldek fogyasztásával roppant egyszerű módon kivédhető. A ketogén diéták savasító táplálkozásnak minősülnek, ezért a sav-bázis egyensúly helyreállításához, illetve fenntartásához nélkülözhetetlenek a lúgosító zöldek rendszeres fogyasztása. Az év nagy részében a szántóföldön termelt zöldnövények fogyasztására elég kevés embernek van lehetősége. A KetoGreen termék kiváló sav-bázis egyensúly forrás. A tradicionális népgyógyászat évszázadok óta használja ezeket a zöldeket, s most együttes hatékonyságukat egyetlen termékben tapasztalhatják meg a Biocom munkatársai.

A KetoGreen egy tökéletes zöld smoothie alapját is képezheti. Érdemes mellé tenni almát, vagy banánt, esetleg C-vitamint, Flavonoid Komplexet, de igazából csak a fantázia szab határt a képzeletnek. Lásd még például: Mikrobiom, alga komplex SCD Herbal, Kindervit.

Ha bővebben érdekel szívesen megosztom

Veled a tapasztalataimat!
 
 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól,
de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikookoboltja@gmail.com

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő
kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

 Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK

NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Ketogreen Növényi élelmiszer és ital porkeverék prémium minőségben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
bio
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem