Betöltés...

Msm C vitamin italpor 165gr

Ár: 7.800 Ft

MSM C VITAMIN ITALPOR 165gr
Isteni finom itóka, a gyerekek is imádják, nem kell beléjük erőltetni!
Tégelyes kivitelben 165gr 7.800,-Ft
Utántöltő csomagolásban 400gr 12400,-Ft
Megrendelésnél kérem jelezze, hogy melyiket kéri!
- Erős immunerősítő hatás
- Támogatja az izmok    Erős immunerősítő hatás
-    Támogatja az izmok regenerálódását
-    Méregtelenítő hatású
-    Ízletes porital
Magyar termék!
Természetes C vitamint tartalmaz.

Összetevők:L-aszkorbinsav, MSM (metil-szulfonil-metán), természetes citrom aroma, édesítőszer (szukralóz).
A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, immunrendszer-erősítő és antioxidáns hatásai miatt, a jó egészség legfontosabb forrása. A C-vitamin megfázásra való hatását széles körben kutatták. A C-vitamin antioxidánsként funkcionál és nélkülözhetetlen a skorbut megelőzéséhez és kezeléséhez. A C-vitamin bevitel a bőr egészséges állapotát is támogatja. Ellenállóvá teszi szervezetünket a fertőzésekkel szemben, és a fájdalmat is csillapítja bizonyos gyulladásos betegségeknél, például ízületi gyulladás esetében. Rendkívül fontos szerepet játszik az immunrendszer és az idegsejtek működésében, a hormonok szintézisében, az energia utánpótlásában, a bőr és a csontok állagának megőrzésében.

A C-vitamin antioxidáns hatása nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintéziséhez, elősegíti a vas felszívódását. Hozzájárul a fehérjék és zsírok káros oxidációs folyamatokkal szembeni védelméhez, az ideg- és az immunrendszer normális működéséhez. Dohányzás, passzív dohányzás esetén elősegítheti a természetes antioxidáns-védelem fenntartását.

A készítményben a C-vitamin mellett szerves kötésű ként tartalmazó MSM is található. Az MSM a sejtek felépítésében játszik fontos szerepet. A hormonok, enzimek, antitestek és antioxidánsok megfelelő mennyiségű képződése is tőle függ. Mivel a testünk naponta hasznosítja, ezért az MSM-et folyamatosan pótolni kell. Az előnyei részben a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be. Nélkülözhetetlen az egészséges szövetek, csontok, ízületek, ínszalagok és inak kialakulásához. A szénhidrát anyagcseréjéhez, az inzulintermeléshez is kénre van szükség. Ezekből az elsődleges proteinekből áll a haj, a bőr és a körmök. Az MSM segít megtartani a szövetek rugalmasságát és segíti a sérült bőr, csontok, ízületek és ínszalagok gyógyulását is.
A termék fogyasztása javasolt vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, fokozott C-vitamin szükséglet (várandósság, szoptatás, fogamzásgátló tablettaszedése) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.
Felhasználási javaslat: az italport hideg vízben (2 dl) feloldva fogyasszuk. Használhatjuk ízesítésre, limonádé készítésére is. Ne cukrozzuk!
- Ízletes porital
Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy szerves kén vegyület, mely jelen van minden élő szervezetben. A ként a szervezet enzimek, antitestek, kötőszövet és aminosavak létrehozására, építőanyagként hasznosítja. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Elősegíti a normál kollagén képződést, ezen keresztül az erek, a porcok és a bőr normál állapotának és működésének, a csontozat és a fogak normál állapotának fenntartását. Közreműködik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében.
Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv

Ha bővebben érdekel szívesen megosztom
Veled a tapasztalataimat!
 
 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól,
de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikookoboltja@gmail.com

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő
kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!
 

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Msm C vitamin italpor 165gr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem