Betöltés...

Mikrobiom-pro - Tápanyag az egészséges bélflóráért 150gr

Ár: 11.180 Ft

 MIKROBIOM PRO - tápanyag az egészséges bélflóráért
zöld út az egészséghez
Kapható: 
dobozban 150gr 11.180,-Ft
vagy
utántöltő csomagolásban 165gr 11.180,-Ft
Megrendelésnél kérem jelezze melyiket kéri!
A terméket nagykereskedelmi áron megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól 20% kedvezménnyel,  de csak regisztrált tagként . A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

A mikrobiom az emberi testben élő mikroorganizmusok  alkotta ökológiai rendszer.

Ez a végtelen lehetőséget biztosító élő tömeg bármilyen élő anyagot képes szintetizálni a szervezetben.

 A mikrobiom a mikrobák (mikrobioták) összessége, amelyek velünk, bennünk, rajtunk élnek, táplálnak, védenek, valamint időnként kihasználnak minket. 

Az emberi test több mint tízszer annyi mikrobiális sejtet tartalmaz, mint emberi sejtet.
Az  „egy arcú” táplálkozás kapcsán felborul testünkben a mikroflóra egyensúlya, szelektív evolúciós előnyt adva a kártékony baktériumtörzseknek. A Mikrobiom Pro 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, célzottan a mikrobiomot támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmány. Rendszeres fogyasztásával lehetőséget biztosítunk, hogy újra széles spektrumban, megfelelő változatosságban legyen jelen a szervezetünket védő baktériumflóra.
A Mikrobiom Pro rendszeres fogyasztásával kedvező feltételt teremtünk azoknak a baktériumtörzseknek, amik szerepet játszanak az ideális testsúly elérésében és fenntartásában.
Növényi összetevők:
cékla, almapektin, búzafű, kaporlevél, sütőtök, zellergyökér, zöldárpa, hibiszkuszvirág, kovaföld, sárgarépa, spenót, almarost, brokkoli, citrusrost, gyömbér, inulin, katángkóró, moringa, csipkebogyó-hús, citromhéj, csalánlevél, csicsóka, lucerna, papaya gyümölcs, paradicsom, petrezselyemlevél, shiitake gomba, zabfű, kurkuma, lapachokéreg, máriatövismag, torma, zöldtea, fahéj, chayenne bors, C-vitamin, E vitamin.

REGENOR KÚRÁNÁL KIMONDOTTAN AJÁNLOTT HOZZÁ SZEDNI!

EGY KÚRA 3 HÓNAP, ÉRDEMES KÉTSZER MEGISMÉTELNI EGY ÉVBEN.

 

FOGYASZTÁSA:  kisgyerekeknél 1 gr.  Felnőtteknél  2 x 3 gr vízben, zöldséglében oldva,

Reggel egy pohár éhgyomorra, este 1 pohár lefekvés előtt.   

BAKTÉRIUMOK IS KELLENEK AZ EGÉSZSÉGHEZ!

Joshua Lederberg ( Nobel-díjas genetikus, mikrobiológus)  felfedezett egy új emberi szervezetet.

A mikrobiom az emberi testben élő mikroorganizmusok  alkotta ökológiai rendszer.

 A mikrobiom a mikrobák (mikrobioták) összessége, amelyek velünk, bennünk, rajtunk élnek, táplálnak, védenek, valamint időnként kihasználnak minket. 

Az emberi test több mint tízszer annyi mikrobiális sejtet tartalmaz, mint  emberi sejtet.

Az egészséges bélflóra szabályozza az ember energiaszintjét, növeli és csökkenti azt.

A testünkben zajló folyamatok hatással vannak idegrendszeri állapotunkra, mentális közérzetünkre.

Bélbaktériumok egy csoportját összefüggésbe hozták különböző betegségekkel, beleértve a gyulladásos bélbetegségeket, az elhízást, a cukorbetegséget és szívbetegségeket.

Ttudatlanul vagy nem, de kiirtottuk a mikroflóra nagyrészét. Lásd: antibiotikumok, klór, fertőtlenítő szerek, szintetikus gyógyszerek,  stb.

Dr. Justin Sonnenburg tudós szerint „Mi egyszerűen csak a mikrobák szaporodásához szükséges, bonyolult konténerek vagyunk.”

Évmilliók során együtt fejlődtünk ezekkel a mikroorganizmusokkal, ugyanolyan fontosak, mint a saját sejtjeink. A bőrünkön él a mikrobiomok 30%-a. Azok vagyunk, amit őseink ettek.

„A fizikai, kémiai, biológiai természet megváltoztatásához évmilliók kellenek” Darwin

Utolsó nagy forradalom a táplálkozásban a meleg ételek fogyasztásának megjelenése.

Mit ettek őseink? Rovarok, halak, hús, magvak, diófélék, gyümölcsök, közben folyamatosa vándoroltak. Genetikai felépítésünk őseinkére hasonlít.Hogyan alkalmazkodhatunk a szintetikus anyagokhoz??? SEHOGY!!! 

A szintetikus táplálékot SEHOGY nem tudja a szervezetünk tolerálni, hasznosítani.

A fő üzemanyag a ZSÍR és nem a SZÉNHIDRÁT!  A legfontosabb a MOZGÁS!

 Hogyan módosítsuk a táplálkozásunkat?

-          Ne etessük a „kövérítő” baktériumokat. (cukor, nyákosító tej kiiktatása) szénhidrát csökkentése.

-          Sokszínű étel fogyasztása

-          NE IRTSUNK KI SEMMIT MAGUNKBAN,  inkább az egészséges baktériumokat tápláljuk.

-          RENDSZERES MOZGÁS NAPONTA!

Mit ajánlunk? rosttartalomban gazdag ételek fogyasztása, flavonoidok, lúgosító étrend, REG-ENOR Kúra, fermentált zöldségek(kovászolt zöldségek gyümölcsök), színes étrend, állati zsiradékban gazdag étrend (ilyen a keton diéta is),

Ha bővebben érdekel szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat!
és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!
Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!
Forrás: Jakab István ajánlásával 
origo.hu; 

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. 
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Mikrobiom-pro - Tápanyag az egészséges bélflóráért 150gr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem