Betöltés...

STEVIA (Stevia Rebaudiana G) - JÁZMINPAKÓCA CSEREPES NÖVÉNY CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN Április VÉGÉTŐL RENDELHETŐ ÚJRA VAGY ELŐRENDELHETŐ!

Ár: 1.600 Ft

Április VÉGÉTŐL RENDELHETŐ ÚJRA VAGY ELŐRENDELHETŐ!
Figyelem a terméket csak GLS futárral tudjuk biztonsággal szállítani! 1napos szállítással küldjük, tehát a növény minősége érdekében az első szállítsi napon vegye át, csomagolja ki és öntözze meg!
Ha csomagautomatába kéri a szállítást, nem vállalunk felelősséget a növény épségéért, minőségéért!
STEVIA  - JÁZMINPAKÓCA  CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN!  (STEVIA REBAUDIANA G)
A XXI. SZÁZAD ÉDESÍTŐSZERE.

STEVIA cserepes növény 

30-SZOR ÉDESEBB A DRÁGA CUKORNÁL!
Cukorbetegek és fogyókúrázók is bátran használhatják.
Ráadásként baktérium és gombaölő, vírusszaporodás blokkoló!
Tavasztól őszig szabadban vagy ablakban termeszthető napfényes helyeken
Télen konyhaablakban teleltethető, mivel magas páratartalmat és hőmérsékletet szeret.
Főzésnél is használható, mert hatóanyagai nem bomlanak le a melegítés hatására.
Ételek és italok édesítésére használják.

Szárított leveleit le kell forrázni és negyed órát állni hagyni.
2dl vízhez egy evőkanálnyi levélmorzsa elég.
A forrázat nagyon édes, ezért lehet tárolni és csak kis adagokban az italokhoz adni.

A porrá őrölt leveleket lisztadalékként tortákba, süteményekbe lehet felhasználni.
Meggátolja számos baktérium és vírus szaporodását.
Hatékonyan alkalmazható szájfertőzések és influenza kezelésére.


Használhatják cukorbetegségben, candidiasisban, cukorérzékenységben szenvedő, illetve túlsúlyos egyének is.

 

 Célunk, hogy a Steviát(sztívia, sztevia), ezt a természetes édesítőszert, melyet a világ számos táján évtizedek/évszázadok óta fogyasztanak, Magyaroszágon is ismertté és széles körben elérhetővé tegyük. Ha Ön cukorbeteg, fogyókúrázik vagy csak egyszerűen szeretne egészségesebben élni, akkor a Stevia az Ön édesítőszere is!


A dél-amerikai indiánok által már évszázadokkal ezelőtt felfedezett növény, a Stevia Rebaudiana egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor is édesebbek lehetnek annál! Figyelemre méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz, és az elhízásra hajlamos fogyasztóinak sem kell aggódnia, mert kalóriatartalma nulla! A növénynek cukor- és máj-anyagcserére gyakorolt jótékony hatása emelhető még ki, illetve gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása mellett magas C és A vitamin- valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított! Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes! Gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre. Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű helyettesítője lehet!


Az általunk forgalmazott Stevia termékek (száritott Stevia levél ill. őrlemény, Stevia kivonat, Stevia por (Stevioside por) ill. oldat, Stevia tabletta) a legjobb minőségű Paraguay-ban termesztett Stevia növények felhasználásával az Európai Unióban készülnek, tartósítószert, szinezéket, aromát és egyéb káros anyagokat nem tartalmaznak!

 

A Stevia előnyei - élettani hatásai

 A Stevia egy csodálatos növény, melyet évszázadok óta használnak édesítésre és gyógyításra. A Stevia, mint étrendkiegészítő serkenti a máj, a lép és a hasnyálmirigy működését, szabályozza szervezetünk vércukor-szintjét, rendszeresen fogyasztva sokkal ritkábban tapasztalunk fáradékonyságot (a jól ismert délutáni hullámvölgyet, amikor sokan egy-egy sütemény, csokoládé vagy édesség után nyúlnak). Egyéb hatásaik között emlegetik a szellemi frissességet, a jobb emésztést, a nyugodtabb alvást, a fekélyek és horzsolások gyorsabb gyógyulását, sőt a vérnyomás-ingadozások enyhülését is.

Figyelemre méltó a Stevia növény határozott gyulladásgátló, baktérium- és gombaölő tulajdonsága, amely remekül alkalmassá teszi különböző bőrproblémák, kelések, acne, kivörösödések, lábgomba kezelésére is.
A növény intenzív édes ízét fõleg a leveleinek akár 13 %-át is kitevõ stevioside adja, ami egy szénhidrát alapú glycoside, amit elõször 1931-ben francia tudósoknak sikerült a növény leveleiből kivonnia. A Stevia édes ízéhez további glycoside-ok is hozzájárulnak, úgymint steviolbioside (nyom), rebaudioside A (2-4%), B (nyom), C (1-2%), D (nyom), E (nyom) és dulcoside A (0.5-1%). Ezen kívül vitamin(C, A)- és ásványianyag(cink, rutin, magnézium, foszfor, vas, stb.) tartalma sem elhanyagolható!


Cukorbetegség:
Cukorbetegek is biztonságosan fogyaszthatják, mivel nem emeli meg a vércukorszintet, valamint fogyókúrázók számára is kiváló segítség a felesleges kilók leadásához, mivel a fõ steviol glycoside-ok különösebb lebontás nélkül emésztõdnek, így kalória-értékük elenyésző!

Évszázadok óta ismert, hogy a Stevia jótékonyan befolyásolja a hasnyálmirigy működését, ezért a cukorbetegek régóta használják mint édesítöszert. Tudományos kutatások azt is kimutatták, hogy a Stevia rendszeresen fogyasztva képes a vércukorszintet szabályozni, ez természetesen nem jelenti azt, hogy helyettesítheti a hagyományos kezeléseket, de amellett alkalmazva sokat segít a cukorbetegség kontrollálásában!
 
Magas vérnyomás:
Más kutatások kimutatták, hogy a Stevia csökkenti a magas vérnyomást, miközben a normális vérnyomást változatlanul hagyja, tehát egészséges embereknél nem okoz vérnyomáscsökkenést.

 

Fog- és ínyápolás:
Antibakteriális hatása és kedvező ásványianyag-tartalma miatt kiválóan alkalmas a fogszuvasodás és egyéb szájbetegségek megelőzésére, gyógyítására. Előnyös tulajdonságai miatt számos országban fogkrémet és szájöblítőszert is készítenek a felhasználásával, melyeket sikeresen használnak ínybetegségek és fogfájás kezelésére!

 

Emésztés:
A Stevia javítja az emésztést és a bélműködést, megnyugtatja a túlterhelt gyomrot, így segíthet kisebb rosszullétek elmulasztásában. Erős gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmazható Candida kezelésére is.
A legjobb hatást tea vagy valamilyen egyéb folyadék formában fogyasztva érhetjük el!
 
Bőrápolás:
Mind külsőleg, mind pedig belsőleg alkalmazva alkalmas különböző bőrbetegségek(acne, dermatitis, eczema, seborrhoea, stb.) gyógyítására. Megvéd a bőr korai öregedése ellen, azt fiatalossá és rugalmassá varázsolja! Kisebb sebek, horzsolások kezelésére néhány csepp Stevia oldatot csepegtethetünk a sérült bőrfelületre, így a fájdalom gyorsan megszűnik és a seb is sokkal hamarabb fog meggyógyulni!

 

Fogyás, súlycsökkenés:

Amellet, hogy gyakorlatilag nulla kalóriát tartalmaz, képes csökkenteni az édességek és a zsíros ételek utáni vágyat is! Kutatások kimutatták, hogy az éhségérzetet is jelentősen csökkenti, édesszájúak korlátlanul fogyaszthatják anélkül, hogy fölös kilók lerakódásától kellene tartaniuk, 20perccel az étkezések elött fogyasztva pedig sokkal hamarabb fogunk telítettséget érezni! 

 

Függőség kezelése:
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Stevia segíthet különböző függőségek leküzdésében is, rendszeresen fogyasztva csökkenti a dohányzás, alkohol illetve az édességek utáni vágyat!

 


Stevia- nem csak cukorbetegeknek


A stevia egy régóta bevált gyógynövény, melyből ma már édesítőszert is készítenek. Nem tartalmaz szénhidrátot, így nem csak cukorbetegek, de candidások és diétázók is fogyaszthatják.

A Stevia egy hihetetlenül édes növény, szárított levelei negyvenszer, a kivonatai akár 30-szor édesebb a cukornál.
Mellékíz-, kalória- és szénhidrátmentes! Kitűnően alkalmas édesítésre, főzésre és sütésre egyaránt. Ma már több formában, szirupként, porként és tablettaként is megvásárolható.
Az eddigi kutatások szerint a Stevia:

Kalória mentes
Szénhidrát mentes
Nagyon kevés kell belőle
Nincs mellékíze
Nem mérgező
Teljesen természetes
Főzhető, süthető
Klinikailag tesztelt
Javítja az emésztést
Csökkenti a magas vérnyomást
Gyulladás csökkentő hatású
Alkalmazzák bőrbetegségekre
Csökkenti a gyomorsavat
Antibakteriális tulajdonságai révén segít a fogszuvasodás megelőzésében

A Steviát leginkább Dél-Amerikában és Ázsiában termesztik, jótékony hatásai miatt már évszázadok óta használják. Manapság a leveléből teát főznek, a kivonatokat, pedig édesítésre használják.

A Brazíliában és Paraguayban élő bennszülött lakosok évszázadok óta használják a Steviát édesítőszerként. A modern gyógynövény terápia mindkét országban számon tartja, mint vércukorszint- és vérnyomáscsökkentő, vízhajtó, szíverősítő és általános erősítő szert. Levele cukorbetegség, elhízás, fogszuvasodás, magas vérnyomás, kimerültség, depresszió, édesség utáni vágyakozás és különféle gyulladások ellen használatos.

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.


FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.14
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "STEVIA (Stevia Rebaudiana G) - JÁZMINPAKÓCA CSEREPES NÖVÉNY CUKORGYÁR A KONYHAABLAKBAN Április VÉGÉTŐL RENDELHETŐ ÚJRA VAGY ELŐRENDELHETŐ!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tea
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem