Betöltés...

Alga komplex készítmény - Immun supreme 240db, 180gr

Ár: 15.850 Ft

Alga komplex készítmény - Immun supreme 240db, 180gr
A spirulina és a chlorella alga részt vesz a szervezet vitalitásának, energiájának megőrzésében, támogatják az immunrendszer működését. A C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, az E-vitamin részt vesz a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.
MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY POR VAGY KAPSZULÁS KISZERELÉSBEN KÉRI!

180gR POR kiszerelés     16500,-Ft
240 kapszula                   15850,-Ft
 
Hatásai lehetnek:
• Növeli az energiaszintet
• Növeli a kitartást
• Javítja az egészséget
• Hozzájárul a tápanyag-ellátáshoz
• Csökkenti a fáradtságot
• Erősíti az immunrendszert
• Regenerálja a sejteket
Hagyományos és jelenlegi felhasználás: Az Algae Supreme Por Spirulina, Chlorella, vörös tengeri algát tartalmaz, amely természetes enzimekben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, egyéb ásványokban és nyomelemekben, klorofillben és antioxidánsokban gazdag.  

Ezek a rendkívüli tápanyagok amellett, hogy energiát adnak, az immunrendszert is felerősítik, valamint szabadgyök-fogóként is funkcionálnak, így biztosítva az optimális táplálkozásszintet, amely a hosszabb élethez, és a jó egészséghez nélkülözhetetlen.
Ezeket a mikroalgákat permetezőszer, vagy más kémiai anyag hozzáadása nélkül termesztik, és fehérje, lizin, béta-karotin és klorofill potens forrásai. Ezen „zöld élelmiszer” B-vitamin komplexben, káliumban, Omega-3 zsírsavakban és nyomelemekben is rendkívül gazdag. Ezt a terméket egy erős antioxidánssal, asztaxanthinnal erősítettük. Az asztaxanthin rendkívül jól teljesít más tápanyagokkal és erős, zsírban oldódó antioxidánssokkal szemben, az egyedüli oxigén szabadgyökökből való megkötésének és semlegesítésének terén.
A szabadgyökök károsító hatásának védelme terén az Asztaxanthin akár…
• 65-ször erősebb, mint a C-vitamin
• 54-szer erősebb, mint a béta-karotin
• 14-szer potensebb, mint az E-vitamin
Emellett az Asztaxanthin más karotinoidoknál és egyéb tápanyagoknál is hasznosabbnak bizonyult az ’Egyszeri Oxigén Kioltása’ terén, mivel…
• 550-szer erősebb, mint az E-vitamin
• 800-szor erősebb, mint a Q10-es koenzim
• 6000-szer erősebb, mint a C-vitamin
• 550-szer erősebb, mint a zöld tea katechinjei
• 11-szer erősebb, mint a béta-karotin
Az Asztaxanthint az egyszeres oxigén kioltása terén még a luteinnél is mintegy 2.75-ször erősebbnek találták.



Alga tartalmú étrend-kiegészítő vitaminokkal és asztaxantinnal  240 db                   

A spirulina és a chlorella alga növeli a szervezet vitalitását, az energiát, támogatja az immunrendszer működését.A C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, az E-vitamin részt vesz a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.

Összetevők: mikroalga porkeverék (Arthrospiramaxima, Chlorella vulgare, Lithotamnium palmate)
A kapszulákat vízzel fogyassza az étkezések között. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!


Forrás: Ferenczy László: Egészségköny
Tihanyi András - Tóth József - Weber-Suta Ágnes: Zöld utat az egészségnek
Ha bővebben érdekel szívesen megosztom
Veled a tapasztalataimat!
 

 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól,
de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikookoboltja@gmail.com

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő
kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!


 Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK

NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.03.29
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Alga komplex készítmény - Immun supreme 240db, 180gr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tea
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem