Betöltés...

Huminiqum kapszula fulvosavval, huminsavval (120 db)

Ár: 7.960 Ft

Huminiqum kapszula fulvosavval, huminsavval  (120 db)
Huminiqum kapszula ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket,
C-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő
A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes támogatást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

A huminsav képződés kiindulási vegyületeinek a fás növényi részek lignin molekulái, valamint a flavonoid szerkezetű vegyületek tekinthetők. A természetes huminsav és fulvosav számos ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket jól felvehető, biológiailag könnyen hasznosítható formában.

ÉLETTANI HATÁS

A C-vitamin, a vas (Fe) a réz (Cu) és a szelén (Se) hozzájárul a normál immunrendszer működéséhez.
A cink (Zn) és a jód (I) hozzájárul a normál szellemi működéshez.
A Máriatövis mag kivonat támogatja a máj működését.
A mangán (Mn) és a cink (Zn) hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Összetevők: Fulvosav, Huminsav, Máriatövis kivonat, Kálciumklorid, Kovasav-gél, Magnézium-L-aszkorbát, Vas-szulfát, Cink-Laszkorbát, Na-hidrogén-foszfát, Mangán-aszkorbát, Réz-szulfát, Nátrium borát, Kálium-jodid, Ammonium-molibdát, Nátriumszelenit, Króm-III-klorid, tisztított víz, Növényi cellulóz (kapszula).

HUMINIQUM HUMINSAV ALAPÚ KAPSZULA

Kiszerelés: 120 db kapszula

A specifikációban szereplő mennyiségek 1 db kapszulára vonatkoznak!

A Huminiqum huminsav alapú kapszula huminsav és fulvosav biológiailag jól hasznosítható formában tartalmaznak mikroelemeket.

A huminsav neve a latin humus (talaj) szóból származik. A huminsavak ún. kinonvegyületek (ld. még: quinon), azaz formálisan aromás vegyületekből való származtathatóságuk szempontjából speciális szerves vegyületek, valamint polimer molekuláknak is tekinthetők. Egy részük ennek megfelelően felszívódik a szervezetben, a megmaradt rész pedig a bélrendszerben hasznosul, szabályozva a bélflóra működését és a tápanyagok felvételét, valamint megköti a mérgező hatású nehézfémeket (higany, alumínium, ólom, radioaktív tulajdonságú elemek stb.)

Fulvosavnak nevezzük a növényi és állati sejtek különböző baktériumok által történő lebomlása következtében létrejött molekulacsoportokat. 

A huminsav és a fulvosav mikrotápanyagokkal kiegészült vegyületei természetes módon járulnak hozzá az immunrendszer megőrzéséhez, továbbá növelik az enzimaktivitást és optimalizálják az ásványi anyagok szervezetben történő felhasználódását. További jótékony hatásuk a mérgező anyagok megkötése, valamint a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzése. 

HOGYAN ADAGOLJUK A HUMINIQUM HUMINSAV ALAPÚ KAPSZULÁT?

AJÁNLOTT  ADAGOLÁS


Általános roborálásra: 1x2 db
Mikroelemek pótlására: 2x2 db
Sav-bázis egyensúly helyreállítására: 1x2 db
Fáradtság, levertség érzet esetén: 1x2 db
Fizikai megterhelés, versenyzés: 2x2 db
Szellemi kimerültség esetén: 2x2 db
Áldott állapotban, szoptatós anyáknak: 1x2 db
Betegség utáni lábadozás: 2x2 db
Gyerekeknek: 1x1 db


ÖSSZETEVŐK:

Fulvosav, Huminsav, Máriatövis kivonat, Kálciumklorid, Kovasav-gél, Magnézium-L-aszkorbát, Vas-szulfát, Cink-Laszkorbát, Na-hidrogén-foszfát, Mangán-aszkorbát, Réz-szulfát, Nátrium borát, Kálium-jodid, Ammonium-molibdát, Nátriumszelenit, Króm-III-klorid, tisztított víz, Növényi cellulóz (kapszula).

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:


Felhasználási javaslat: Az ajánlott adagot bő folyadékkal vegyük be (tea, gyümölcslevek, víz). Étkezés előtt 15-20 perccel ajánlott bevenni 
Tárolás: Felbontás után visszazárt kupakkal saját dobozásban tároljuk. Hűtést nem igényel. 
OETI Notifikációsszám: 8642/2011
Gyártó: HYMATO PRODUCTS Kft.



Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "Huminiqum kapszula fulvosavval, huminsavval (120 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tea
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem