Betöltés...

Dolgozz Magadnak! Anglia erotikus Munka (Derby,Nottingham)

Ár: 2.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
VIBER /WHATS UPP: 06306875400
EMAIL: danivaradi72@gmail.com
Anglia azon belül Derbybe  erotikus munkára keresek ,18-45 ev kozotti csinos,intelligens, megbízható,  káros szenvedélyektől mentes csajokat. Tiszta,igényes környezet,napi korrekt elszámolással, hirdetés kezeléssel, kezdő költség nélkül! A kereset maximálisan a hozzáállásodtól függ! A lényeg hogy 18 évedet betöltsd, bevállalós legyél, dolgozni akarj, és ami nagyon fontos hogy kedves és odaadó tudj lenni a vendégeiddel!!!KÖLCSÖNÖS BIZALOM ÉS DISZKRÉCIÓ! Nyelvtudás nem feltétel, de ha van az csak előnyödre válhat..Profi hirdetés! Recepciós van így semmi dolgod sincs!. Non stop nyitvatartas  van, ami kiváló  pénz mindenkinek.
Itt a magad ura vagy, az 50%-os leadón kívül nincs semmiféle rejtett költség ami meglephetne. Városközpontban vagyunk, pár percre a shopping center, pláza, éttermek, ! Ne félj az újba belevágni jelentkezz! Barátnőddel is jöhetsz mert bentlakás megoldott külön szobákkal.Akár azonnali kezdés!  Érdeklődni fényképpel és telefonszámmal ellátott e-mailban . :VIBER /WHATS UPP: 06306875400
EMAIL:

danivaradi72@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Ország: Angliában
 
Eddig megtekintették 514 alkalommal

Erotikus munka rovaton belül a(z) "Dolgozz Magadnak! Anglia erotikus Munka (Derby,Nottingham)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem