Betöltés...

Modelleket keresünk Flash grafikákhoz!

Ár: 50.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
" A szépség belülről fakad! "
(Monica Belucci)

Gazebo vagyok, grafikus!

Flash grafikák készítéséhez keresek modelleket!
Lehetőleg 18 éven felüliek jelentkezését várom, akiken nem hajtottak végre semmilyen szépészeti beavatkozást. Itt most a természetes szépségek előnyt élveznek tehát.

A munka teljesen szexmentes.

Ha álltál már modellt rajzhoz vagy szoborhoz, akkor tudod, hogy miről szól ez a munka, de ha esetleg még nem, az sem kizáró tényező. A munka nagy nyugalmat igényel, ezért akik képtelenek 10 percig egy helyben maradni, azok inkább ne is jelentkezzenek! :)

Egyébként folyamatos a munkalehetőség.

A többi részletet levélben beszéljük át azokkal, akik szabályos jelentkezést tudtak benyújtani. A szabályos jelentkezésnek 3 dolgot kell tartalmaznia:

- Egy néhány soros bemutatkozólevél! Nem kell önéletrajz, nem érdekel, hogy kinek milyen modell végzettségei vannak és, hogy merre dolgozott diákként. Csak írjatok néhány sort magatokról.

- Képek! Szükség van néhány képre. Lehetőleg egészalakos képek legyenek, ahol nem valami bundába vagytok bugyolálva, hanem az alkatotok és a testi arányok jól kivehetőek.

MAGYARUL: Aki csak egy soros levelet ír, egy telefonszámmal, DE képeket nem küld, azzal nem tudunk mit kezdeni! A jelentkezés csak képpel érvényes! A kép nélküli jelentkezéseket figyelmen kívül hagyjuk természetesen!


- Elérhetőség! Mikor legutóbb kerestem modelleket, írtatok vagy 200-an. Na, nekem nincs időm itt levelezgetésekre, szóval, minden jelentkező írja meg a számát és fel fogom hívni. Egyszerűbb, mint leveleket küldözgetni.

S mégegyszer felhívom a figyelmeteket: Szabályos jelentkezést kell benyújtani! Ha bármi is hiányzik a felsorolt 3 dolog közül, automatikusan figyelmen kívűl fogom hagyni a jelentkezést! Ez csak 3 egyszerű dolog, nem lehet olyan nehéz észben tartani. Nincs kedvem mindenkinek levelekbe könyörögni külön, hogy légyi küldjél képet, légyszi küld el a számodat, bla -bla. Felnőtt emberekkel szeretnék dolgozni! :)

Na, ha még ez sem vette el a kedved: Jelentkezz! :)

Címem: gazebo.budapest@gmail.com

Website: http://gazebo-international-studio.webnode.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Ország: Magyarország
Extrák: Dekoratív megjelenés
 
Eddig megtekintették 455 alkalommal

Erotikus munka rovaton belül a(z) "Modelleket keresünk Flash grafikákhoz!" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem