Betöltés...

vadháló, drótfonat betonoszlop kerítés építés

Ár: 99 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Beton kerítésoszlopok, szőlőoszlopok több méretben és magasságban folyamatosan eladók! 472 Ft-tól - 1732 Ft-ig. A kerítés oszlopok lehetnek hagyományos, vagy a legújabb vibropréselt technikával előállítottak.
Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, tüskésdrótot és feszítőhuzalokat, a kerítés építés minden kellékét pl.: kerítésfonattal ellátott kiskaput, nagykaput, huzalfeszítő csavart, vibro préselt zsalukövet a kerítés lábazathoz. Vállalunk az ország egész területén vadhálóval, vagy dróthálóval komplett kerítésépítést 1000 Ft/m áron. (Csak drótkerítéseket és vadvédelmi kerítéseket építünk, fakerítést nem!!!)
Rengeteg terméket gyártunk és forgalmazunk a kerítésdróton és betonoszlopokon kívül, amit egy hirdetésben nehéz lenne felsorolni, ezért kérem, keressen rá Google keresőben a KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ és BETONOSZLOP CENTRUMRA, ahol weboldalunkon bővebben tájékozódhat. Ízelítő árainkból: Vadháló 99 Ft-tól, Drótfonat 230 Ft-tól, zsalukő 157 Ft-tól, Vaskapu 25 ezer Ft-tól.
Áraink nagykereskedelmi nettó árak, de magánszemélyeket is kiszolgálunk. A minimum vásárlás összege el kell érje a 30 000 Ft összeghatárt!!!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Baktalórántháza
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Cserép
Termékek: Egyéb
 
Eddig megtekintették 511 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "vadháló, drótfonat betonoszlop kerítés építés" című hirdetést látja. (fent)