Betöltés...

Senic Friends of Hue Smart vezeték nélküli kettős fali villanykapcsoló - Matt fekete (3db)

Ár: 93.450 Ft

Egy egyszerű kapcsoló a Philips Hue-hozA vezeték nélküli és elemmentes "Friends of Hue" intelligens kapcsoló egyszerű vezérlést biztosít Önnek és családjának a teljes Philips Hue univerzum felett.FunkcionalitásAkár 50 Philips Hue lámpa és fényforrás egyidejű vezérlése. A Philips Hue alkalmazással néhány egyszerű kattintással beállíthatja kedvenc beállításait, szobáit és világítási jeleneteit.KompatibilitásA Philips Hue több mint 100 különböző terméket kínál. Kapcsolóink hivatalosan "Friends of Hue" tanúsítvánnyal rendelkeznek, tesztelve vannak és minden Hue eszközzel működnek.Több ezer boldog vásárlóA kapcsolók új otthonra találtak a közösség több ezer tagjánál, akik 5 csillagos értékelést adtak.Elem nélküli kapcsolóAz energiagyűjtő technológiának köszönhetően a Friends of Hue kapcsoló minden egyes megnyomásakor elegendő energiát termel ahhoz, hogy vezeték nélküli parancsot küldjön. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség vezetékekre és elemekre, és a kapcsolót soha nem kell újratölteni.Minimalista kialakításA kapcsolót a Senic a Girával közösen alkották meg az időtlen E2-s dizájnban. Ez azt is jelenti, hogy a kapcsoló és a dimmer tökéletesen illeszkedik a meglévő GIRA System 55 keretekhez, így egységes megjelenést biztosít. A termék teljes egészében Németországban készül és kerül összeszerelésre.A Homekittel is működikA Philips Hue Bridge (v2) segítségével a kapcsolót bármilyen Homekit-kompatibilis jelenettel vagy eszközzel is használhatja, beleértve a Sonoshoz vagy Homepodhoz hasonló hangszórókat és dugókat. Játssza le kedvenc jelenetét egy egyszerű gombnyomással.

Műszaki adatok:
Keret méretek: 81mm x 81mm x 17mmBelső kapcsoló méretek: 55mm x 55mm (System 55)Anyag: PolikarbonátTartomány:Beltéri: 20 m-ig, Szabad terep: 300 m-igHatótávolság-bővítés: Automatikusan a Philips Hue izzók használatávalFrekvencia: 2.4GhzKompatibilitás: Minden Philips Hue kompatibilis rendszerCsatlakoztathatóság: ZigbeeFalra szerelhető: mellékelt ragasztóanyag (a fal sérülése nélkül)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Villanyszerelési
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Senic Friends of Hue Smart vezeték nélküli kettős fali villanykapcsoló - Matt fekete (3db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: