Betöltés...

Viero Silk SKA17 bársonyos, gyöngyházfényű dekor falfesték 1L

Ár: 26.990 Ft

Viero-Silk
Termékleírás
Leírás
Dekoratív felület bársonyos megjelenéssel, nagy fedőképességgel.
Rendeltetésszerű használat: Beltéri
• Új vagy régi, fűszerezett, homogén falfelületek, simítva vakolattal vagy szintetikus festékekkel bevonva, megfelelően kezelve.
Főbb jellemzők
• Kiváló minőségű dekoratív hatást kölcsönöz a felületeknek
• A termékben lévő speciális pigmentek eligazodnak, alkalmazás közben finom világos-sötét hatást hoz létre bársonyossággal
Főbb műszaki adatok
Műszaki információk Módszer Módszer Főbb adatok 20°C-on és 60%-a R.H.
Elméleti hozam/ réteg ISO 7254 4-5 m²/L
Elérhető színek: Arany, ezüst, piros, fehér alap és egyéb színek érhetők el a tintometrikus rendszer. A színek kiválasztásához lásd a Color Collection Silk.
ELŐKÉSZÍTÉS
Hígítás és előkészítés
A termék használatra kész.
A csomagolást még zárva rázzuk fel, majd kinyitás után keverjük össze spatulával.
Felhordási eszközök
• Első réteg szintetikus hengerrel (zománckefe típusú) vagy lapos ecsettel (Spalter).
• Második réteg lapos ecsettel (Spalter típusú)
• Simítsa el műanyag spatulával
Elkészítése
ÚJ FALFELÜLETEK
Beton, gipszkarton és cement alapú vakolatok: ügyeljen arra, hogy a felület tökéletesen alapozott legyen; mindig vigyen fel legalább egy réteg MULTIQUARTZ alapozót, amely szabályozza a felszívódást és várja meg, amíg megszárad.
RÉGI FELÜLETEK MÁR FESTETT VAGY RÉSZBEN LEBONTOTT
Kosz és penész esetén minden művelet elvégzése előtt speciális penészes fertőtlenítéssel történő kezelés elvégzéséhez szükséges, ügyelve arra, hogy hagyja őket hatni. Az eltávolításhoz végezzen gondos (mechanikus vagy kézi) kaparást minden elem, amely levál, vagy egyáltalán nem tökéletesen összefüggő és az aljzathoz nincs rögzítve; mérje fel, hogy a régi festékréteg eltávolítása szükséges-e. Porosodás és krétásodás esetén egy réteg PRYMER ACQ felhordása szükséges, mely vízbázisú akril fixáló; 6-8 óra elteltével vigyen fel egy réteg MULTIQUARTZ alapozó bevonatot és várja meg, amíg teljesen megszárad (6-8 óra) a dekoratív bevonat felhordása előtt.
FALFELÜLETEK MÉSZHABARCCSAL, VAGY CEMENT-MÉSZHABARCCSAL
Porosodás és krétásodás esetén egy réteg SILICA FONDO SD felhordása szükséges; 24 óra elteltével vigyen fel egy réteg MULTIQUARTZ-ot, és várja meg míg teljesen meg szárad (6-8 óra) a dekoratív bevonat felhordása előtt. Összefüggő és tömör aljzat esetén elegendő lesz egy réteg MULTIQUARTZ, és várja meg, amíg teljesen megszárad (6-8 óra) a dekoratív bevonat felhordása előtt.
FIGYELEM: ásványi hordozó jelenlétében műszakilag helyes annak felmérésére, hogy az ásványi vagy mész alapú dekorációt részesítse előnyben, hogy ne változzon az aljzat légáteresztő képessége.
Felhordási rendszer
• Keverje össze a terméket és vigye fel az első réteg SILK-et szintetikus hengerrel vagy lapos ecsettel (Spalter típusú) keresztirányú mozdulatokkal a termék falon való elosztásához, és várja meg, amíg az első réteg teljesen megszárad.
• A második réteget ecsettel hordja fel, 1-2 m²-es falszakaszokban, folyamatosan keresztezve az alkalmazás irányát, hogy létrehozza a felületi mintát.
• A jellegzetes bársonyos hatást a simítással érjük el, a terméket műanyag spatulával néhány perccel a felhordás után, de még azelőtt teljesen kiszáradt. Javasoljuk, hogy a spatulát több irányú mozgással kivitelezze.
• Érintésszárítás: 3-4 óra
• Mélyszáradás: 12-24 óra
• Átfesthető: 12 óra után
Alkalmazás feltételei
• Környezeti hőmérséklet: min. +5°C / max. +35°C
• A környezet relatív páratartalma:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Festék
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Viero Silk SKA17 bársonyos, gyöngyházfényű dekor falfesték 1L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: