Betöltés...

Mercaton® 5 részes fürdőszobai szett, WC-kefe tartóval, folyékony szappan adagoló, kefetartó, szappantartó, csésze fedéllel, gyanta, matt bézs

Ár: 20.879 Ft

5 darab Mercaton fürdőkészlet, WC-kefe tartóval, folyékony szappanadagoló, fogkefetartó, szappan, üveg fedéllel, gyanta anyag, matt bézs
Fedezd fel az eleganciát és a funkcionalitást egyetlen készletben a Mercaton 5 részes fürdőszobai szettel, amely tartalmaz egy állvánnyal ellátott WC-kefét, folyékony szappanadagolót, fogkefetartót, szappantartót és fedős üveget, amelyek mindegyike kiváló minőségű gyantából készült, kifinomult matt bézs árnyalatban.
A Mercaton fürdőkészlet előnyei nyilvánvalóak:
• Modern luxus design: A modern és fényűző dizájnnal rendelkező szett eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz fürdőszobájának. A matt bézs felület modern és elegáns hatást kölcsönöz a fürdőszoba belsejének, átalakítva a teret a pihenés szentélyévé.
• Matt bézs felület az elegáns megjelenésért: A matt bézs felület eleganciát és melegséget kölcsönöz a fürdőszobának, segítve a modern és kifinomult légkör megteremtését.
• Könnyen tisztítható anyag: Kiváló minőségű gyantából készült, a készlet könnyen karbantartható és tisztítható. A matt bézs felület nemcsak stílusosnak tűnik, hanem ellenáll a víz és a foltok nyomainak is, megőrizve kifogástalan megjelenését az idő múlásával.
• Kompakt méretek és ergonomikus kialakítás: A készlet minden darabja kompakt méretekkel és ergonomikus kialakítással rendelkezik, biztosítva, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen bármely fürdőszobai helyiségbe. A WC-kefe ergonomikus fogantyúja, a fogkefetartó optimalizált kapacitása és a többi tartozék praktikus méretei maximális funkcionalitást biztosítanak kis helyen.
• Vastag oldalfal a tartósság érdekében: A minőségi gyanta szilárd felépítése a vastag oldalfallal együtt minden alkatrésznek hosszú távú tartósságot és stabilitást biztosít.
WC-kefe tartóval:
- Fényes arany fogantyú és matt bézs állvány az elegáns kontrasztért.
- Ergonomikus fogantyú a kényelmes használathoz.
- Kompakt méretek: Ø9,5 x 17,5 cm.
Folyékony szappanadagoló:
- Elegáns kialakítás matt bézs testtel.
- Nagyvonalú, 300 ml-es kapacitás hosszan tartó használat esetén.
- Praktikus méretek: Ø7,4 x 17,5 cm.
Fogkefe tartó:
- Kompakt méretek: Ø7.2 x 10.2 cm.
- 6 mm falvastagság a stabilitás és tartósság érdekében.
- Kapacitása körülbelül 250 ml, elegendő helyet biztosítva a fogkefék számára.
Szappan:
- Praktikus méret: 11,8 x 8,3 x 2,1 cm.
- Matt bézs felület, extra eleganciát kölcsönözve fürdőszobájának.
- Optimális súlya kb. 233 g, könnyen kezelhető és a fürdőszoba bármely sarkába helyezhető.
Főzőpohár fedéllel:
- Külső méretek: Ø10,5 x 13,7 cm.
- 7mm falvastagság a tartósság érdekében.
- Nagyvonalú, kb. 600 ml-es kapacitás.
- Matt bézs felület, amely extra kifinomultságot kölcsönöz a fürdőszobának.
- Súlya körülbelül 610 g, ami stabilitást és megbízhatóságot biztosít.
Emelje magasabb szintre fürdőszobáját a Mercaton 5 részes fürdőszobai szettel, amely tökéletes választás azok számára, akik minden részletében egyensúlyt keresnek az esztétika és a funkcionalitás között.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mercaton® 5 részes fürdőszobai szett, WC-kefe tartóval, folyékony szappan adagoló, kefetartó, szappantartó, csésze fedéllel, gyanta, matt bézs" című hirdetést látja. (fent)