Betöltés...

Mercaton 3 részes fürdőszobai szett, WC kefe tartóval, folyékony szappan adagoló, kefetartó, gyanta, matt bézs

Ár: 13.952 Ft

3 részes Mercaton fürdőkészlet, WC-kefe állvánnyal, folyékony szappanadagoló, fogkefetartó, gyanta anyag, matt bézs
Változtassa fürdőszobáját a luxus és a kifinomultság terévé a Mercaton 3 részes fürdőszobai szettel, amely tartalmaz egy WC-kefét tartóval, egy folyékony szappanadagolót, egy fogkefetartót, amelyek mindegyike kiváló minőségű gyantából készült, elegáns matt bézs árnyalatban.
Ennek a Mercaton fürdőkészletnek az előnyei figyelemre méltóak:
• Modern luxus design: A modern és fényűző dizájnnal rendelkező készlet eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz a fürdőszoba belső terének. A matt bézs felület és az élénk arany díszítések kifinomult és modern megjelenést kölcsönöznek neki.
• Matt bézs felület az elegáns megjelenésért: A matt bézs felület eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának, segítve a modern és elegáns légkör megteremtését.
• Könnyen tisztítható anyag: Kiváló minőségű gyantából készült, a készlet könnyen karbantartható és tisztítható. A matt bézs felület nemcsak elegánsnak tűnik, hanem ellenáll a vízjeleknek és foltoknak is, megőrizve kifogástalan megjelenését az idő múlásával.
• Kompakt méretek és ergonomikus kialakítás: A kompakt méreteknek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a készlet minden darabja tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba bármely helyiségébe. A WC-kefe ergonomikus fogantyúja és a többi tartozék optimalizált kapacitása maximális funkcionalitást biztosít kis helyen.
• Vastag oldalfal a tartósság érdekében: A minőségi gyanta robusztus felépítése a vastag oldalfallal együtt kiemelkedő tartósságot és stabilitást biztosít a készlet darabjainak.
WC-kefe tartóval:
- Fényes arany fogantyú és matt bézs állvány az elegáns kontrasztért.
- Ergonomikus fogantyú a kényelmes használathoz.
- Kompakt méretek: Ø9,5 x 17,5 cm.
Folyékony szappanadagoló:
- Elegáns kialakítás matt bézs testtel és fényes arany szivattyúval.
- Nagyvonalú, 300 ml-es kapacitás hosszan tartó használat esetén.
- Praktikus méretek: Ø7,4 x 17,5 cm.
Fogkefe tartó:
- Kompakt méretek: Ø7.2 x 10.2 cm.
- 6 mm falvastagság a stabilitás és tartósság érdekében.
- Kapacitása körülbelül 250 ml, elegendő helyet biztosítva a fogkefék számára.
Emelje a fürdőszobai élményt a következő szintre a Mercaton 3 részes fürdőszobai szettel, amely a funkcionalitás, a modern dizájn és a tartós minőség tökéletes keveréke.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mercaton 3 részes fürdőszobai szett, WC kefe tartóval, folyékony szappan adagoló, kefetartó, gyanta, matt bézs" című hirdetést látja. (fent)