Betöltés...

Alabama üveg tolóajtó, savmart, széles, GD04

Ár: 93.990 Ft

Alabama üveg tolóajtó, savmart, széles, GD04, szerelvényekkel - Modern és elegáns, 8 mm vastag edzett üvegből gyártott, tartó konzolra függeszthető ajtólap. A görgős mechanika segítségével a tolóajtó könnyen mozgatható. Felszerelése nem igényel szakértelmet.
Az üvegajtó 200x90 cm-es ajtónyíláshoz javasolt. A termék a felső, fő teherviselőként is funkcionáló tartó sínen kívül alsó sínnel nem rendelkezik. Alul néhány centiméteres, műanyag kilengés gátló akadályozza meg az ajtó függőleges kilengését, ennek azonban nincs teherviselő funkciója. A fogantyú az üveglap mindkét oldalán, jobb oldalra szerelhető fel. Az ajtólap egyik oldala savmart felület, a másik oldala normál (fényes) üveg. Gipszkarton falra csak annak megerősítése után szerelhető fel!
Több változatban kapható. A csomag a felszereléshez szükséges szerelvényeket is tartalmazza.

Fontos: a termék speciális szállítási igényű, ezért kiszállítását 1-3 hetes határidővel vállaljuk. Ennél a szállításnál a termékeket sofőrjeink a kiszállító gépjárműnél adják át, a szabályosan, külön engedélyek nélkül történő, a szállítási címhez legközelebbi megállási vagy parkoló helyen. A termékeknek az átadási helyről a rendeltetési helyre történő szállítását a vevőnek kell biztosítania.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ajtó
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Alabama üveg tolóajtó, savmart, széles, GD04" című hirdetést látja. (fent)