Betöltés...

Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar

Ár: 205.548 Ft

A HVP horganyzott hidrofor tartályok szivattyúzott víz tárolására szolgálnak főleg házi vízművek és ipari szivattyútelepek részeként. Ezek a tartályok kiváló minőségű tüzihorganyzással készültek kívül-belül, ami meghosszabbítja élettartamukat és javítja a termék megjelenését is. A hidrofor tartályok élettartamát a gumimembrán hiánya is megnöveli. A horganyzott tartályok minden típusú szivattyúhoz alkalmasak, de meg kell felelniük az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
Felhasználás:
A HVP hidrofor tartályok biztosítják a víz zökkenőmentes elosztását, többnyire saját kútból. Fenntartják az azonnali használathoz szükséges vízellátást, és így meghosszabbítják a szivattyú élettartamát. A horganyzott tartályok ipari épületekben is használhatók, és mindenhol, ahol szükség van az azonnali felhasználáshoz szükséges vízellátásra.
Előnyök:
A HVP hidrofor tartályok vízmércével ellátottak, így azonnali áttekintése van a hidrofor tartályban lévő max / min térfogatról. A horganyzott hidrofor tartályok összes anyaga, amely kapcsolatba kerül a vízzel, alkalmas ivóvízzel való érintkezésre. A horganyzott HVP tartályok pozitív hatással vannak a szivattyú élettartamára is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar " című hirdetést látja. (fent)