Betöltés...

WC-kefe WC-papírtartóval, Berlinger Haus, Akvamarin gyűjtemény, BH6546

Ár: 19.367 Ft

Az Aquamarine gyűjtemény (Berlinger Haus BH6546) WC-papírtartóval ellátott WC-kefe praktikus és funkcionális kiegészítő a fürdőszobában. Itt található a WC-kefe leírása:
A WC-kefe a WC-csészék hatékony tisztítására szolgál, biztosítva a tiszta és higiénikus környezetet.
Kiváló minőségű anyagokból készült, a WC-kefe tartós és tartós használat közben. A kefe puha, de tartós sörtékkel rendelkezik, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a maradványokat a WC-csészék felületéről.
A mellékelt WC-papírtartó praktikus elem, amely lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen WC-papír a fürdőszobában. Az állvány be van építve a WC-kefe kialakításába, így helyet takarít meg és megkönnyíti a szervezést.
Az Aquamarine kollekció dizájnja frissességet és eleganciát kölcsönöz a WC-kefének. A különleges szín és kivitel vonzó megjelenést kölcsönöz, és tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba dekorációjához.
A WC-kefe tartóval rendelkezik, amely stabil és biztonságos pozíciót biztosít a kefe számára. A rack a WC-csészék közelében helyezhető el a könnyű és kényelmes hozzáférés érdekében.
A WC-kefe tisztítása egyszerű, mivel a kefe könnyen eltávolítható a tartóból tisztítás és fertőtlenítés céljából. A tartó nedves törlőkendővel vagy enyhe mosószerrel is könnyen tisztítható.
A WC-kefe WC-papírtartóval, Berlinger Haus, Aquamarine Collection, BH6546, extra funkcionalitást és kellemes megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. Ezzel a tartozékkal hatékony eszköz lesz a WC-higiénia fenntartására és praktikus megoldás a WC-papír tárolására.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "WC-kefe WC-papírtartóval, Berlinger Haus, Akvamarin gyűjtemény, BH6546" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: