Betöltés...

VASAGLE Szennyeskosár, 2 rekesz, kivehető szennyeszsákok, polc, fémkeret, 2x46L, 73x33x72 cm, fehér

Ár: 17.890 Ft



Termék méretei: 50L x 33W x 72H centiméter
Márka: VASAGLE
Szín: fehér
Anyag: Feldolgozott fa, ötvözött acél, műanyag

A cikkről

Egyedi kosár kis helyekre: Ez a kompakt kosár tökéletes a kis helyek és sarkok maximalizálására a fürdőszobában, mosókonyhában vagy hálószobában. Mérete 50 x 33 x 72 cm.

Tároló polc lécekkel: Ez a szennyeskosár polccal rendelkezik, amely extra helyet biztosít a mosószerek vagy piperecikkek rendszerezéséhez. Rácsos kialakítása lehetővé teszi a levegő keringését a jó szellőzés érdekében, megakadályozva a szagok felhalmozódását a ruhaneműből.

Kihúzható és eltávolítható bélés: A bélés műanyag alsó panellel van ellátva, hogy megakadályozza a leesést, és a tépőzárnak és huroknak köszönhetően könnyedén eltávolíthatja és eltávolíthatja a bélést, hogy könnyen eljuthasson a mosógépbe.
A 2 cm-es acélcsőkerettel és MDF panellel készült szennyeskosár akár 20 kg-ot is elbír a felső polcon. Ezenkívül a bélés vízlepergető Oxford anyagból készül, és a négy állítható láb stabilitást biztosít.

Sokoldalú: Ez a sokoldalú szennyeskosár tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe, legyen az mosókonyha, fürdőszoba vagy hálószoba. Használja a ruhanemű rendszerezésére bárhol, ahol extra helyre van szüksége.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "VASAGLE Szennyeskosár, 2 rekesz, kivehető szennyeszsákok, polc, fémkeret, 2x46L, 73x33x72 cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: