Betöltés...

Többfokozatú önfelszívó szivattyú MHI 1800 INOX frekvenciaváltóval

Ár: 260.417 Ft

Az MHI 1800 INOX többfokozatú szivattyú tengelye és járókerekei AISI 304 rozsdamentes acélból készültek A VESSER IQ-E frekvenciaváltó 30-60%-os elektromos energia megtakarítást tesz lehetővé.
Az MHI 1800 INOX többfokozatú önfelszívó szivattyú a VESSER IQ-E 2,2 kW-os frekvenciaváltóval együtt professzionális automata vízüzemet alkot. A vízművet főként  szezonálisan (pl. öntözésre), valamint egész évben (családi házak, nyaralók vízellátása) használható.


A professzionális MHI 1800 INOX szivattyú nagy teljesítményt, tartósságot és a víztelep hosszú élettartamát garantálja.
A tengelyek, a járókerekek és a szivattyú teljes hidraulikus része AISI 304 rozsdamentes acélból készül
Szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
A vízüzem elsősorban otthonok, nyaralók tiszta vízzel való ellátására és öntözésre szolgál

Az MHI 1800 INOX automata vízmű előnyei VESSER IQ-E 2,2kW frekvenciaváltóval

Az MHI 1800 INOX szivattyú kulcselemei AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek
A beépített hőkapcsoló védi a szivattyú motorját a túlmelegedéstől
Egyszerű kezelés, a frekvenciaváltó előre be van állítva azonnali működésre. Mind az inverter árama, mind a szárazonfutás elleni védelem előre be van állítva. A szivattyú szükség esetén könnyen és gyorsan leállítja, elindítja, növeli és eltávolítja a nyomást egy frekvenciaváltó segítségével.
A vezérlőegység automatikusan vezérli a szivattyút, kicseréli a nyomáskapcsolót, a szárazonfutás elleni védelmet és a nagy nyomástartó edényt
A nyomásérzékelőt a csomag tartalmazza.



MHI 1800 INOX automata vízmű használata VESSER IQ-E 2,2 kW frekvenciaváltóval

Ez a professzionális automata vízmű családi házak, panziók, nyaralók, kisvállalkozások vízellátásának biztosítására alkalmas.
A frekvenciaváltó használatának köszönhetően 30-60%-os villamos energia megtakarítás érhető el a hagyományos vízellátási módokhoz képest.
A vízművet fúrólyukakból és kutakból történő vízellátásra is használják.
Folyamatos működést is képes kezelni.
A víztelep tiszta víz szivattyúzására szolgál, koptató anyagok nélkül.

A készlet tartalma

Önfelszívó szivattyú MHI 1800 inox
Csatlakozó idom OT5 - sárgaréz
Golyóscsap 1" MF, M
Manométer axiálisan 10 bar-ig Hátsó kimenet átmérő 63mm
Kifolyó 1/4" sárgaréz
Visszacsapó szelep univerzális 1" teljes készlet
Hidrofor tartaly AQUA OLA 8l függőlegesen
Csavarozás egyenes 1" sárgaréz
Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max 12A a szivattyúhoz


Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V
A VESSER IQ-E frekvenciaváltó a fordulatszám szabályozásával állandó nyomást tart fenn a rendszerben. Ez egy intelligens szivattyúvezérlő, könnyen használható, és a szivattyúmotor fordulatszámának változtatásával tartja fenn a beállított víznyomást. Fő előnyei a következők:

Energiatakarékosság: A frekvenciaváltóval felszerelt vízellátó rendszer 30-60%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé a hagyományos vízellátási módokhoz képest.
Könnyű kezelhetőség: Minden funkció egy gombnyomással indítható és leállítható, nincs szükség szakértő programozási segítségre.
Együttműködő szivattyúk hosszú távú megbízhatósága: A szivattyúmotor fordulatszámának csökkenésével a szivattyú tengelyének átlagos nyomatéka és súrlódása csökken, ami sokkal hosszabb szivattyúélettartamot biztosít.
A készülék beépített lágyindítási és leállítási funkciója korlátozza a hidraulikus sokkot. (A hidraulikus sokkhatás a nyomás hirtelen növekedésére utal, amikor a folyadékáramlást gyorsan leállítják vagy elindítják.)
Átfogó védelem: A rendszer fel van szerelve túláram-, túlfeszültség-, alacsonyfeszültség- és rövidzárlat elleni védelemmel, a járókerekek blokkolásával és szárazonfutás elleni védelemmel anélkül, hogy érzékelőket kellene beépíteni a kútba.
Inverterek csatlakoztatásának lehetősége akár 6 szivattyús készlethez: A készlet vezérlése az egyik főként kiválasztott inverterről történik, a többi inverter a rendszerkövetelményeknek megfelelően állítja be a munkát. A készlet programozása nagyon egyszerű, és nem igényel technikussal való együttműködést.


A VESSER IQ-E frekvenciaváltó beépített védelmi funkciói

Teljes mértékben helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolókat, köszönhetően az aktiválási nyomás beállításának.
Szivattyú védelem szárazonfutás ellen. Vízhiány esetén a szabályozó lekapcsolja a szivattyút, ezzel megelőzve annak károsodását. Javasoljuk, hogy a "P 013" szárazonfutási időt 10 másodpercre állítsa. Ez meghosszabbítja a szivattyú élettartamát.
Szivattyúvédelem túlfeszültség, alacsony feszültség és rövidzárlat ellen.
Szivattyúvédelem hidraulikus ütés ellen.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Többfokozatú önfelszívó szivattyú MHI 1800 INOX frekvenciaváltóval " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: