Betöltés...

Pasapair mobil klíma, 9000 BTU/h, 2,5 kW, 33 ㎡/88 m³, 3 az 1-ben légkondicionáló hűtés, légtelenítés, párátlanítás 1x HASZNÁLT

Ár: 79.990 Ft

1x próbált bontott dobozos termék gyári dobozban minden tartozékával hibátlan állaptban és működéssel.Rsz:11# Eredeti ár:110000Ft 【9000 BTU Cooling Performance】: a kompakt ASHRAE 8000 BTU klímaberendezés (70 x 30 x 30 cm), amely minden sarokba elfér, egyenletes, gyors és hatékony hűtést biztosít akár 33 m²-es helyiségekben. A vízszintes ablaknyílással és az automatikus függőleges hintával ideális az egyenletes levegőelosztáshoz a helyiségben. Az alvó üzemmód különösen csendessé teszi a pihenést. Tökéletes hálótermekbe, apartmanokba, nyaralókba, lakókocsikba, irodákba, hálószobákba vagy nappaliba. 【Egyszerű működés】 A hordozható légkondicionáló LED-kijelzővel és távirányítóval rendelkezik (az elemeket nem tartalmazza), az idő, a hőmérséklet és az üzemmód egyszerűen beállítható az egész szobában. A 24 órás időzítő lehűtheti a helyiséget 16 ℃ és 32 ℃ közötti hőmérsékletre, és 3 üzemmód közül választhat: hűtés, párátlanítás, csak ventilátor. Gördülő kerekekkel rendelkezik, és a láthatatlan fogantyú lehetővé teszi a szabad mozgást a szobák között. 【3 az 1-ben funkcionalitás】: Ez a léghűtő 3 energiahatékony funkciót egyesít az összes hűtési és szellőztetési igényhez hűtési, ventilátoros és párátlanítási módokkal egy gépben. Nemcsak a hordozható légkondicionáló hűsítő hatását élvezi, hanem hozzájárul a páratartalom csökkentéséhez is. Tisztítószerként működik, amely kevésbé teszi szárazra otthonát az allergéneknek, például a poratkának és a penésznek. Biztonságos és gazdaságos: a léghűtő ventilátorlapátjai kézzel zárhatók, hogy a gyerekek ne dugják be az ujjukat. Ezenkívül a szülői gomb megakadályozhatja, hogy a baba véletlenül hozzáérjen. A környezetbarát R290 hűtőközeg használatával az ózonréteg nem roncsolódik. A 24 órás időzítő beállítása egész éjszaka termosztátos vezérlést biztosít, és kényelmes, anélkül, hogy a villanyszámlák miatt kellene aggódnia. Könnyen felszerelhető és tisztítható: egyszerűen tekerje be ezt a kerekekkel ellátott hordozható klímaberendezést egy dupla függő- vagy tolóablakú helyiségbe. Csatlakoztassa a mellékelt tömlőt és ablakadaptert, és csatlakoztassa a konnektorhoz. A tiszta, hűvös levegő biztosítása érdekében kifejlesztettünk egy kivehető és újrafelhasználható légszűrőt, amely megvédi családját és lakóterét a portól és állatszőrtől.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Pasapair mobil klíma, 9000 BTU/h, 2,5 kW, 33 ㎡/88 m³, 3 az 1-ben légkondicionáló hűtés, légtelenítés, párátlanítás 1x HASZNÁLT" című hirdetést látja. (fent)