Betöltés...

Wallplex falburkoló konyhapanel Gömbök (Méret: Óriás 60x300)

Ár: 74.990 Ft

 
Takard el az unalmas csempét a Gömbök hátfallal és legyen modern stílusú, egyedi konyhád!
Ha szeretnéd feldobni konyhádat, lecserélnéd az egyhangú falat, csempét valami izgalmasra, akkor a Gömbök hátfal a megoldás számodra. Ez a konyhapanel különleges designnal tervezett, így könnyedén varázsolhatsz egy új atmoszférát otthonod szívébe.
Az elegáns fehér háttéren sorakozó fényes kék és fekete gömbök letisztult és modern stílust kölcsönöznek konyhádnak. A világos tónussal növelheted a térhatást és gömb alakzattal megtörheted a szögletes formákat. A hátfalon megjelenő árnyék pedig olyan látványt teremt, mintha fények játszanának faladon extrán feldobva a designt.
A klasszikus fehér, fekete árnyalatai és a megnyugtató kék szín együttese elegánsan és esztétikusan párosítható világosabb vagy sötétebb konyhabútoroddal is, tökéletesen passzolnak a mai trendekhez.
A Gömbök hátfallal Te is egyszerűen és gyorsan megvalósíthatod a letisztult és kifinomult ízlést tükröző álomkonyhádat!
Vágj bele a felújításba és pillanatok alatt átformálhatod konyhádat egy új, különleges hellyé, ahol örömmel készítesz ínycsiklandó fogásokat családodnak, barátaidnak!
 
 
Termékleírás
A wallplex design konyhapanel egy kíváló minőségű törés és hőálló könnyű 2mm vastag kemény műanyag mely gyors megoldást kínál csempék helyettesítésére vagy meglévő elavult csempék modern és designos felületté varázsolásához illetve trendi lakberendezési stílusok követéséhez.Az üveggel szemben számos előnnyel rendelkezik. Az egyéni igényekhez igazodva alakítható és gyorsan felszerelhető.Nem törik, Könnyen tisztítható és 120 fokig hőálló így tűzhely közelében is használható.Nagyon könnyű és mindössze 2mm vastag.
Méretek:

 
 
A kép csak illusztráció, a méretarányok kis mértékben eltérhetnek a panel méretével arányosan.
Műszaki jellemzők:
Méretek: 60 cm x 120 cm,60 cmx 180cm, 60cmx240 cm 60×300
Vastagsága: 2 mm Súlya: 2,4kg/m2
Színe/mintázata. Gömbök (WALL0123-120,WALL123-180,WALL123-240 WALL123-300)
Felhasználási hely: konyha
Nézd meg a többi falburkoló konyhapanelt is! Tovább


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Wallplex falburkoló konyhapanel Gömbök (Méret: Óriás 60x300)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: