Betöltés...

Hajszárító, 1000 W, 220 V, 3 hőmérsékleti fokozat, ionos, fekete

Ár: 6.490 Ft

1000 W-os Hajszárító: Az ionos hajszárító kiváló minőségű egyenáramú motort használ erős légáramlással, állandó hőmérséklettel és hővel, a hajszárító 3 hőfokozattal (meleg/meleg/hideg) és 3 sebességfokozattal (magas/alacsony) rendelkezik a gyengéd hajszárításhoz. és kényelmesen.




Kék fényű negatív ionos hajápolás: Az ionos hajszárító negatív ionokat szabadít fel, negatív ionokkal hidratálja a levegőt, hogy bevonja a hajat, semlegesíti a haj statikusságát, kisimítja a göndörödést, csökkenti a töredezett hajvégeket, valamint puhává és fényessé varázsolja a hajat.

Utazási hajszárító: könnyű és kompakt összecsukható hajszárító a könnyű tároláshoz és szállításhoz, otthoni utazáshoz elengedhetetlen kellék, a kis hajszárító felnőtteknek és gyerekeknek is ideális.

Biztonsági hajszárító: a hajszárító intelligens termosztát rendszerrel rendelkezik, amely valós időben figyeli a hőmérsékletet, és védelmet nyújt a túlmelegedés ellen. Ha a hőmérséklet túl magas, automatikusan beállítja a működést, hogy elkerülje a túlmelegedés okozta károkat és biztonságosabb legyen a használata.





Figyelmeztetések és óvintézkedések:

- Ne használja a szárítót víz közelében
- A szárítógép használata után húzza ki a konnektorból
- Ha az asztalra teszed a szárítót, kapcsold ki a gombot!
- Ne helyezzen más ruhát a szárítócsőbe.
- Kérjük, tartsa ezt a terméket gyermekektől elzárva.
- Ha karbantartásra van szükség, ha a kábel megszakad, forduljon szakemberhez!






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Hajszárító, 1000 W, 220 V, 3 hőmérsékleti fokozat, ionos, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: