Betöltés...

Polc Sersimo 1023 natúr bambusz kádtálcával, kihúzható, 50-93x15cm

Ár: 11.047 Ft



Hosszúság: 50-93 cm
Szélesség: 19 cm
Vastagság: 4.5 cm
Szín: természetes fa
Anyaga: bambusz
Továbbá: lakkozott felület a nagyobb víz- és penészállóság érdekében
Erősségek: stabilitás, funkcionalitás, sokoldalúság, esztétikai teljesítmény

FUNKCIONALITÁS
A polc funkciója a szélesség beállítása 50 cm és 93 cm között, melynek köszönhetően a legtöbb fürdőkádhoz igazítható. A polc tágas, kozmetikumokat, fürdőszobai kiegészítőket, valamint telefont vagy olvasókönyvet tartalmazhat. A termék a legmagasabb minőségű természetes bambuszból készül, ami tartósvá teszi. Lakkozott felülete növeli a víz és a penész ellenállását. Az univerzális kialakításnak és funkcionalitásnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden fürdőszoba dekorációjába.

BIZTONSÁG
A pihentető fürdő során nem kell aggódnia a kád polcán elhelyezett mobil eszközök vagy egyéb tárgyak miatt, mert a speciálisan kialakított mélyedések megakadályozzák, hogy lecsússzanak a polcról.
ELŐNYE:
szélesség beállítása 50-93 cm tartományban (alkalmazkodik a kádhoz) funkcionalitás és kényelem természetes, tartós bambusz lakkozott felületből készült a vízzel és a penészrel szembeni nagyobb ellenállás érdekében esztétikus megjelenés (tökéletes bármilyen fürdőszobai dekorációhoz) borospohártartó tabletta vagy könyv számára három lyuk egy pohár borhoz vagy pezsgőhöz szellőző poháralátét egy bögréhez, csésze vagy gyertya szellőztetett helyen, például törölköző vagy kozmetikumok számára
A kádpolc boldoggá teszi a fürdőszobát. hogy úgy érezze magát, mint egy luxus SPA-ban. A bambusz kádpolc használatával fürdőszobája pihentető élménnyé válik egy pohár borral, kedvenc TV-műsorával vagy könyvével. Tökéletes a kozmetikumok és fürdőszobai kiegészítők szervezőjeként is.
A fürdőkád polc lehetővé teszi mobileszközök, például telefon, táblagép vagy iPad használatát fürdés közben. Ezenkívül fel volt szerelve:
szellőztetett hely, pl. törölköző vagy kozmetikum számára szellőző tartó bögre, bögre vagy gyertya számára tartó borospohár számára három lyuk egy pohár bor vagy pezsgő számára

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Polc Sersimo 1023 natúr bambusz kádtálcával, kihúzható, 50-93x15cm" című hirdetést látja. (fent)