Betöltés...

Copper Lamiera R105 Rocko falburkolat, metal 2,8 m x 1,23 m x 4 mm

Ár: 67.040 Ft

A réz Lamiera R105 PT vízálló falpanel patinás fémhez hasonlít. A Rocko Tiles magja több mint 70%-ban természetes márványból készül. A falpanelek dekoratív réteggel vannak ellátva, kiváló minőségű lakkokkal bevonva. A legjobb minőségű digitális nyomtatás lehetővé teszi a természetes anyagok tökéletes tükrözését. A táblák ideálisak fürdőszobába és magas páratartalmú helyiségekbe történő beépítésre, mivel vízállóak . Zuhanyzóba vagy kádba is könnyen beépíthetők ( vízszigetelés) Konyhai falak befejezésére is használhatók - csempe helyett, sőt, SPC falpanelek is felszerelhetők többek között régi kerámia burkolólapokhoz, így időt és pénzt takarít meg a szétszereléssel. Nincs rendetlenség és por a házban, mint általában a hagyományos felújításoknál. A táblákat megfelelő ragasztóval ragasztjuk a falra , használhatunk rögzítőprofilokat vagy szilikont is , attól függően, hogy melyik befejezési mód illik jobban. A gyors szerelés mellett a tábla számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a mindennapi használat során biztosan beválik - foltállóak és egyben könnyen tisztán tarthatók, méretállóak, karc- és ütésállóak, valamint UV- és tűzállóak. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=c_zNfxqjyAU&ab_channel=KronospanWorldwide

 
A Copper Lamiera R105 Rocko falburkolat jellemzői:

nagy formátum 1230 x 2800 mm,
kellemes tapintás,
egyszerű alakíthatóság
könnyű kezelhetőség,
egyszerű és gyors összeszerelés,

A Rocko falburkolatoknak van saját színű vinyl padlója. Ezeket ide kattintva találhatja meg.                Ehhez a termékhez négy színben (fekete, fehér, ezüst és barna) tudunk biztosítani kiegészítő elemeket lásd az alábbi képen. Áraik:
Belső sarokprofil: 8000 Ft / szál
Külső sarokprofil: 6500 Ft / szál
Végzáró profil (c-profil): 5000 Ft / szál
Toldó/összekötő profil (t-profil): 6000 Ft / szál



Rocko falburkoló ragasztó: 5400 Ft/ tubus (290 ml)

Ha kíváncsi további információkra? akár a falburkolatokkal kapcsolatban, akkor kövessen minket  Facebookon 

 

Tovább
Tulajdonságok
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Copper Lamiera R105 Rocko falburkolat, metal 2,8 m x 1,23 m x 4 mm" című hirdetést látja. (fent)