Betöltés...

Akna fúrt kúthoz 1300x1200

Ár: 180.290 Ft

Az 1300x1200-es fúrt kúthoz való akna a búvárszivattyú és a szükséges tartozékok szakszerű felszerelésére szolgál egy fúrt kút fölé. Polipropilénből készül, és a talajszint alatt kell elhelyezni.
Az 1300x1200-es fúrt kútakna a következőket tartalmazza:

Fedő
Lépcsők
Átmenet a csőre az aknáróll 1x - (opcionális, leggyakrabban 1")
Elektromos kábel váltó
Átállás a leggyakoribb DN 110, DN 125, DN 140, DN 160, DN 200 átmérőjű kútra


Ez az akna szivattyú, szerelvények és tartozékok nélkül van.
Az általunk kínált kút egyes aknái közötti különbség elsősorban a szélességükben és magasságukban van, így a munkavégzés kényelmében és a vízvezeték beszerelésében. A kulcs a hidrofor tartály mérete, amelyet az aknába kíván beszerelni.
A 1300x1200-es akna előnyei:

egyszerű felépítés, kis súly - könnyű szállítás és összeszerelés
önhordó szerkezet - az aknát nem kell betonozni (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bejárati kémény az aknához: DN 600mm


Az akna elhelyezkedése 1300x1000:
Az 1300x1200-es fúrt kút aknáját a talajszint alatt kell elhelyezni. Alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelnie a rendszeres gyaloglás vagy vezetés során. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A kútakna alja és a furat helye:

A fúrt kút aknában lévő furat, amelyet a cső méretének megfelelően választ ki (a furat átmérője az Ön választása szerint 110; 125; 160; 200), excentrikusan van elhelyezve, mintha a cső szélén lenne. ellenőrzési bejárat az aknába (lásd a képet).
A nyílás helyét az határozza meg, hogy könnyedén leengedheti a búvárszivattyút a kútba, amely hosszabb lehet, mint maga az akna magassága.
A nyílást a lehető legközelebb kell elhelyezni az aknából kilépő kimenethez, azért is, hogy az aknában a lehető legtöbb hely maradjon a technológia manipulálásához és elhelyezéséhez.



Ügyfeleink leggyakrabban:

Házi vízmű búvárszivattyúval és hidrofor tartállyal. Az ilyen típusú házi vízműben az aknában búvárkútszivattyú, hidrofor tartály , nyomáskapcsoló, visszacsapó szelep, csatlakozó flexi tömlő, csatlakozó szerelvények, golyóscsap és vízszűrők találhatók.



Háyi vízmű búvárszivattyúval és frekvenciaváltóval. Ennél a típusú házi vízműnél búvárkútszivattyú kerül az aknába. A műszaki helyiségben kell elhelyezni minden egyéb alkatrészt, mint a hidrofor tartály (8 l térfogat elegendő), frekvenciaváltó, visszacsapó szelep, csatlakozó szerelvények, vízszűrők.



Ezek az alkatrészek nem részei ennek az aknának. Különféle szivattyúk és hidrofor tartályok változataiban vásárolhatja meg őket - a teljes kínálatot a Házi vízművek kategóriában találja.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Akna fúrt kúthoz 1300x1200 " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: