Betöltés...

Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS

Ár: 142.987 Ft

Az automata házi vízművet 3TI-20 búvárszivattyúval PC-16-tal főleg szezonálisan használják, főleg öntözésre.
Annak érdekében, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a szettben a vezérlőegység előtt nyomáscsökkentő szelepet kell használni, amelyet maximum 6 bar nyomásra kell beállítani. Az 1"-os víznyomás-csökkentő szelepet a csomag tartalmazza.
A búvárszivattyúk ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek nagyobb mélységből (több mint 8 m) vagy nagyobb távolságból nyert ivóvízzel történő ellátására szolgálnak.
A tiszta vízhez alkalmas búvárszivattyúkhoz mellékeljük a használati útmutatót és jótállási jegyet.
A 3Ti-20 merülő szivattyú fokozottan ellenáll a homoknak és más, kopást előidéző anyagoknak, amelyek előfordulhatnak a vízben.
RTS (Resistance To Sand= homoktűrő) jelzésű merülő szivattyú.
A 3Ti-20 úszó járókerékkel ellátott merülő szivattyút új, friss aknákhoz, kutakhoz, tartályokhoz, és gyűjtőaknákhoz tervezték.
Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére, ha az elosztóvezetékbe került beépítésre, továbbá háztartási vagy ipari használatra, öntözésre vagy tiszta vízzel történő permetezésre.

A 3Ti -20 szivattyú hidraulikus része el van választva motortól (a szivattyú nem monoblokkból készült) - meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Az esetleges javításnak (amit mi végzünk) nem kell feltétlenül költségesnek lennie, de mindenképpen gyors, ami az esetleges meghibásodás esetén feltétlenül előnyös.
A szivattyú termikus védelemmel - biztosítékkal rendelkezik


PC-16 vezérlőegység manométerrelönindítóvala szivattyú működésének vezérlésére, biztosítja a nyomáskapcsoló és/vagy a hidrofor tartály működését, így lehetővé teszi a merülő vagy önfelszívó, más szóval felszíni szivattyúk automatizálását. A nyomás csökkenésétől és az víz áramlásának leállításától függően lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A PC-16 vezérlőegységgel NINCS szüksége hidrofor tartályra, nyomáskapcsolóra sem szárazon futás elleni védelemre. A manométerrel ellátott PC-16 vezérlőegység biztosítja a szárazon futás elleni védelmet- víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Ez megvédi a szivattyút az esetleges sérülésektől.
A PC-16 vezérlőegység kézi beavatkozás nélkül próbálja meg újraindítani a szivattyút - ha még mindig nem áll rendelkezésre víz, a PC-16 kikapcsolja a szivattyút. Az adott ciklus naponta többször megismétlődhet, ami előnyt jelenthet az automatikus öntözésnél.
Javasoljuk a PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetérehasználatát tiszta vízvezetékekben, melyek szennyeződés és lerakódás mentesek, ellenkező esetben szükséges a megfelelő szűrő felszerelése az adott berendezés elé.
A termék előnyei:

automatikus újraindítás szárazon futás esetén
szivattyúkkal együtt, azaz automataként használható
beépített elektromos aljzat a szivattyú csatlakoztatásához


Működés - alapadatok:

A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindító szárazindítással a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ekkor a szivattyú mindig az üzemi nyomás elérésekor indul el, abban a pillanatban, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például a szelep nyitása után, a szárazonfutás önindításakor is.
A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetére a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezt követően a szivattyú mindig az üzemi nyomás elérésekor indul el, abban a pillanatban, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például a szelep nyitása után, szárazon futás esetén történő önindításkor. A PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel önindítóval szárazon futás esetére bárhol beszerelhető a szivattyú és az első vízkivételi pont között. Biztosítani kell az elosztó összes csatlakozásának tökéletes tömítését.


Műszaki adatok:

Tápellátás 230V
Max. áram 10A; 1,3 kW
Max. megengedett nyomás 10bar
Folyadék max. hőmérséklete 55 °C
Csatlakozások: bemenet / kimenet G 1"



Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval PC-16-tal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3Ti-20
PC-16 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32x1"
Átmeneti darab belső menettel 32x1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval, PC-16-tal + nyomáscsökkentő szelep-RTS " című hirdetést látja. (fent)