Betöltés...

Bazalt fekete kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm

Ár: 20.900 Ft

Fedezze fel a Badacsony bazalt orgonáinak varázsát otthonában a Bazalt F 94x46 cm-es hajlítható falpanel segítségével. Ez a könnyen szállítható és darabolható falburkolat egyedi atmoszférát teremt bármilyen függőleges felületen, legyen az homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, étterem, kerítés vagy lépcsőfeljáró.



Jellemzők:


A Bazalt F falpanel rendkívüli sötétszürke-fekete színvilága nélkülözi a fugákat, így egységes és modern megjelenést biztosít. A panel nagyméretű, hőre hajlítható thermoflexibilis tulajdonságai révén könnyen alkalmazható oszlopok, sarkok és egyéb kihívó felületek burkolására. A felrakása gyors és könnyű, csemperagasztóval könnyen rögzíthető.



Anyagminőség és Alapanyagok:


A falpanel alapanyaga magas tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó és ásványi színezékek. Ez a kombináció garantálja a termék tartósságát és ellenállóságát az időjárási viszontagságokkal szemben. Kizárólag függőleges felületeken való használatra tervezték, és a könnyű súlya lehetővé teszi a könnyű szállítást és telepítést.



Műszaki Paraméterek:


Kiszerelés: 2.16 m2 / doboz (5 db. panel)
Súly: 9 kg/doboz
Szélesség: 46 cm
Hosszúság: 94 cm
Vastagság: 2-4 mm
Alapterület: 0.4324 m2



Praktikus Felhasználás:


A Bazalt F falpanel könnyedén darabolható tapétavágó késsel, így alkalmazkodhat az egyedi tervezési igényekhez. Kiváló választás a modern és elegáns otthonokba, amelyek szeretnék kiemelni az egyediségüket és stílusukat.

Legyen az otthona egyedi és különleges a Bazalt F falpanel segítségével!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Bazalt fekete kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm" című hirdetést látja. (fent)