Betöltés...

Beige kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm

Ár: 20.900 Ft

Engedje meg, hogy bevezessük Önt az egyedülálló világába a Beige 6 kőhatású falpanelnek! Ez a 94x46 cm-es hajlítható falburkolat nem csupán egy dekorációs elem, hanem egy új dimenzió a kő hatású burkolatokban. A könnyű darabolás és felrakás lehetőségét kínálva, otthonában gyorsan és könnyedén megváltoztathatja a tér hangulatát.


Különleges Színvilág


A Sötét Beige árnyalatokkal, melyek a barna felé hajlanak, olyan melegséget és nyugalmat sugároz, mint egy frissen készült gőzölgő kakaó. Ez a kellemes színárnyalat egyedivé teszi otthonát, különleges atmoszférát teremtve mindenütt, ahová alkalmazza. Kiváló választás a konyhai dekorációkhoz, ahol az elegancia és a melegség ötvöződik.


Elegancia Nagyfelületű Burkolásban


A falpanel nagy mérete lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan burkoljon nagyobb felületeket is. Ideális választás a kültéri és beltéri terek számára, beleértve homlokzatokat, teraszokat, pincéket, nappalikat, konyhákat, éttermeket, kerítéseket, lépcsőfeljárókat és oszlopokat.



Hőre Hajlítható Thermoflexibilis Tulajdonságok:


A kő hatású falburkolat rendelkezik egyedülálló hőre hajlítható (thermoflexibilis) tulajdonsággal, amely lehetővé teszi oszlopok és sarkok könnyed burkolását. A gyors és könnyű munkavégzés érdekében a nagy táblákkal könnyen lehet dolgozni, és csemperagasztóval könnyen felrakható.


Minőség és Tartósság:


A falburkolat alapanyaga magas tisztaságú üvegipari kvarc, UV álló ragasztó és ásványi színezékek, biztosítva a termék hosszú élettartamát és ellenállóságát. Kizárólag függőleges felületeken használható, kültéri és beltéri burkolatként.


Műszaki Paraméterek:


Súly: 9 kg/doboz
Szélesség: 46 cm
Hosszúság: 94 cm
Vastagság: 2-4 mm
Alapterület: 0.4324 m2
Praktikus Telepítés:

A termék tapétavágó késsel könnyen formázható és darabolható, lehetővé téve a testreszabott telepítést és kreatív tervezést. Hajlítsa meg a tér szabályait a Beige 6 kőhatású hajlítható falpanel segítségével!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Beige kőhatású kültéri hajlítható környezetbarát falburkoló lap 94x46 cm" című hirdetést látja. (fent)