Betöltés...

Mexen Apia Zuhanykabin Toló ajtóval 95 x 80 cm, átlátszó üveg, arany - 840-095-080-50-0 Toló ajtós

Ár: 117.095 Ft

 

Mexen Apia zuhanykabin, átlátszó, intim, és garafit üveg, króm,arany és fekete profil

Kiváló választás minden fürdőszobába. Az elegáns zuhanykabin 5 mm vastag edzett üvegből készült, átlátszó kivitelben. Az alkalmazott üvegfelület-kezelés minden felhasználó számára maximális kényelmet biztosít. Ez a technológia egyedülálló lerakódásgátló tulajdonságokat garantál – csak öblítse le a felületet vízzel. A sarok krómozott alumínium profilokba van beépítve, és tömítéssel van ellátva, amely megakadályozza a víz kijutását a zuhanykabinon kívülre. A zuhanyajtó tolós (csúszdák minőségi dupla kerekekkel). A nyitáshoz megfelelő fém fogantyút használnak.

A zuhanykabin univerzális – beszereléskor döntheti el, hogy jobbra vagy balra nyitja-e. A profilsínek lehetővé teszik a szabályozással a falak esetleges egyenetlenségeit. A zuhanykabin zuhanytálcára vagy közvetlenül a padlóra szerelhető zuhanytálcával. A fürdő nem része a zuhanyzónak. E-shopunkban zuhanytálcákat, ereszcsatornákat és egyéb fürdőszobai felszereléseket vásárolhat.

Sarok magassága: 190 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zuhanykabin
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Mexen Apia Zuhanykabin Toló ajtóval 95 x 80 cm, átlátszó üveg, arany - 840-095-080-50-0 Toló ajtós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: